Verhuur van zalen

Verhuur van zalen  Verhuur van zalen

Zoekt u een specialist in de verhuur van zalen? Wij bieden een ruime keuze; van feestlocatie tot het vieren van een kinderfeestje. Onze zalen zijn te huur tegen een scherpe prijs. Afhankelijk van het aantal gasten en het soort feest bieden wij u een geschikte zaal. Daarnaast kunnen wij voor u de catering verzorgen. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neemt u dan gerust eens contact met ons op.

Wilt u een feestje vieren bij u thuis? Dan kunt u overwegen om een partytent bij ons te huren. Ook op locatie kunnen wij de catering voor u verzorgen, want wij hebben een uitgebreid aanbod aan foodwagens. U kunt dus kiezen tussen de verhuur van onze zalen of het huren van een partytent om alle gasten een feestelijke locatie te bieden met een voortreffelijke cateraar. Wij bieden u op alle manieren een oplossing op maat.

Onze persoonlijke werkwijze zorgt ervoor dat uw feest volledig aan uw wensen wordt aangepast. Wij denken graag met u mee over de gewenste feestaccommodatie, decor en catering wensen. Immers, iedereen heeft zijn eigen voorkeuren. Met onze ruime ervaring, persoonlijk contact en professionele aanpak kunnen wij u het beste advies geven om uw feest, bruiloft, receptie of andere feestelijke gebeurtenis tot een groot succes te maken. Onze keuze uit menu’s is enorm. Uiteraard kunnen wij ook gerechten serveren welke volledig aansluiten bij uw persoonlijke wensen. Aan u de keus.

Als gastheer of gastvrouw wilt u niets aan het toeval overlaten. U wilt een sfeervolle locatie, lekker eten, drinken en natuurlijk hier helemaal geen omkijken naar hebben. De opties die wij voor u hebben, zullen u zeker bevallen. Onze verhuur in zalen is één mogelijkheid, het huren van een feestelijke tent is een andere mogelijkheid. Wij geven u aandacht op maat. Balans tussen de goede smaak van pure eenvoud en culinaire verfijning.

Neemt u gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Uiteraard houden wij rekening met uw budget. Wij zijn niet gebonden aan een maximum aantal personen. Onze professionele organisatie gaat iedere uitdaging aan! Stelt u zich toch eens voor hoe zorgeloos u kunt genieten op uw feestje. Wij staan garant voor de verhuur van de mooiste zalen. De catering zorgt voor verleidelijke gerechten met pure ingrediënten en de beste producten voor verrassende smaken.Copyright 2023 Food-en-drankentrucks.be | Contact | Sitemap