Mobiele beenhamkraam

Mobiele beenhamkraam  Mobiele beenhamkraam

Een mobiele beenhamkraam huren is een fantastisch idee voor een onvergetelijk feest. Het biedt een sfeervol decor en urenlang eetplezier voor al uw gasten. Wij hechten veel belang aan het leveren van kwaliteitsvlees. Beenham is onze specialiteit en op ieder feestje een succesnummer. Op een broodje of in stukjes door een salade? In onze beenhamwagen maken wij gerechten naar wens. Leest u maar eens verder. Bent u al overtuigd? Dan kunt u ook direct boeken.

Beenham zegt iets over het deel waar de ham van gemaakt is, namelijk het (achter)been van het varken. Doorgaans wordt beenham hoger gewaardeerd dan bijvoorbeeld schouderham vanwege de verhouding spierweefsel en weinig vetten. Varkensvlees in één van de meest gegeten vleessoorten in België, Nederland en de rest van Europa.

Beenham is heerlijk met een honingmosterdsausje. Ook zijn er andere sauzen mogelijk. Wie een beenham op tafel zet, verrast zijn gasten. Kortom, de beenham is het ideale vlees om op tafel te zetten als u een feestje geeft. In onze mobiele beenhamkraam kunnen wij ieder gewenst gerecht bereiden. U kunt natuurlijk ook de creativiteit aan ons overlaten.

Wij verrassen u graag in onze mobiele beenhamwagen met overheerlijke beenhamgerechten. Onze professionele apparatuur maakt het mogelijk dat wij beenham op traditionele wijze kunnen bereiden. Natuurlijk laten wij er een klein randje vet opzitten. De lossere structuur en de ouderwetse hamsmaak zorgen voor een pure smaakbeleving. Onze gerechten kunnen geserveerd worden met onder meer Vlaamse frietjes en verse groenten. Heeft u speciale wensen, dan zijn hier altijd mogelijkheden voor.

Beenham is zowel warm als koud is een echte lekkernij en kan met veel andere gerechten gecombineerd worden. Het klaarmaken van een gerecht in onze mobiele beenhamwagen is al een genot op zichzelf. Dankzij onze open beenhamwagens kunnen u en uw gasten ten volle genieten van het uitzicht van onze culinaire kunstwerken. De heerlijke geur zorgt voor een extra touch! Een beenhamkraam zal op uw feestje of fuif hoge ogen scoren. Niet alleen vanwege het lekkere eten, maar ook de gezellige sfeer zorgt voor blije en gelukkige mensen.

Onze mobiele beenhamkramen zijn het hele jaar door te huur. Wij adviseren mensen altijd vroegtijdig te boeken, want vol is vol. Wilt u de prijs per persoon weten? Dan kunnen wij voor u een offerte op maat maken waar alle prijzen duidelijk in vermeld staan. Wanneer u besluit een beenhamwagen bij ons te boeken, dan bent u verzekerd dat er een professioneel bedrijf op uw feestje aan huis of op locatie aanwezig is. Niets weerhoudt u er trouwens van om mobiele beenhamkraam te combineren met één van onze andere eetwagens. Een lekker dessert of een nostalgisch ijskarretje als afsluiting van uw feest. Vrijwel alles is mogelijk. Voor 1 tot 1000 personen! Neemt u maar eens contact met ons op. Wij nemen u graag alle zorgen uit handen. Geniet van ons maatwerk!Copyright 2023 Food-en-drankentrucks.be | Contact | Sitemap