Mobiele viskraam

Mobiele viskraam  Mobiele viskraam

Een mobiele viskraam huren? Leuk idee om uw gasten te verrassen. Wij hebben kleine viskramen en grote viswagens die wij op iedere locatie of bij u thuis kunnen neerzetten. Door het gebruik van professioneel materiaal en onze ervaren medewerkers weten wij ieder feestje van veel gezelligheid en lekkere vis te voorzien. Onze verse visgerechten zijn voor ieder feest op locatie een welkome verrassing en worden door jong en oud gewaardeerd. Offerte op maat? Geen probleem. U kunt direct contact met ons opnemen.

Een mobiele viskraam is een gezellig middelpunt op een feestje. Waar mosselen vooral een delicatesse voor fijnproevers zijn, heeft een mobiele viskraam een meer toegankelijk karakter. Met heerlijke bijgerechten zult u dan ook iedereen in vervoering brengen. Stokbrood, friet of salades kunnen dienen als aanvulling op het visgerecht.

U kunt kiezen uit diverse soorten vis zoals schelvis, zalm, makreel, haring, bokking, heilbot en kabeljauw. Samen met wijting, schelvis en koolvis hoort kabeljauw tot de familie van de kabeljauwachtigen. De schelvis is net als de kabeljauw te herkennen aan zijn drie rugvinnen. Verder heeft de schelvis een zwarte vlek onder de eerste rugvin. Wat nu de lekkerste vis is? Dit is helemaal afhankelijk van uw persoonlijke smaak. Wij vullen onze mobiele viskraam met vis naar wens. Maatwerk in viskramen is onze specialiteit.

Vanuit onze mobiele viskraam bedienen wij u en uw gasten. Het een gezellig tafereel. Vis eten is bovendien gezond. Vis geeft ons lichaam namelijk veel waardevolle voedingstoffen zoals eiwitten van hoge kwaliteit, goede vetten, vitamines en mineralen. Mineralen zoals jodium, zink en selenium zijn essentieel voor onze gezondheid. Dat vis regelmatig op het menu zou moeten staan, is wel duidelijk.

Onze mobiele viskramen zijn het hele jaar door te huur. Wilt u een feestje vieren op zon- of feestdagen? Ook dan kunt u een mobiele viskraam huren inclusief professionele bediening. Houdt u een feest in een zaal? Geen probleem, want onze viswagens zijn geschikt voor in- en outdoor terreinen. Het is wel fijn als wij een plekje krijgen voor onze viskraam die vrij toegankelijk is, zodat u en uw gasten de ruimte hebben om te genieten van onze lekkere visgerechten.
Mobiele catering is een combinatie van kwaliteit, creativiteit en 100% inzet. Heeft u vragen of speciale wensen? Laat het ons weten, want niets is onmogelijk! Wij zorgen graag voor blije gasten op ieder feest. U kunt direct een viskraam boeken of telefonisch contact met ons opnemen voor een offerte op maat. Wij komen ook bij ú graag aan huis of op locatie. Tot ziens.Copyright 2023 Food-en-drankentrucks.be | Contact | Sitemap