Mobiele wokkraam

Mobiele wokkraam  Mobiele wokkraam

Met onze mobiele wokkramen kunnen wij op iedere locatie komen. Viert u binnenkort een feestje en bent u op zoek naar een origineel catering idee? Wokkraam op uw feest voor een speciale catering? Zo hebben uw gasten iets lekkers te eten zonder dat het veel voorbereiding vergt. Wij komen ter plaatse en brengen al het nodige mee, u moet alleen zorgen voor een locatie of een geschikte plek aan huis. Het knetterende geluid van het wokken en de heerlijke geuren zullen zeker de aandacht trekken. Een originele belevenis waar iedereen van geniet. U kunt direct een wokwagen boeken tegen een scherpe prijs.

Onze mobiele wokwagens zijn professioneel ingericht met onder meer wokpannen en een wadjan. Een wadjan lijkt op een wok, maar dan met een deksel om groenten en/of vlees te stomen. Lekker en gezond, want gestoomde gerechten bevatten nu eenmaal minder calorieën. En van gerechten met weinig calorieën worden we blij, want dit betekent lekker eten zonder dat er weer een pondje bijkomt.

Bij het wokken bakken wij supersnel kleine stukjes vlees of groenten op hoge temperatuur in weinig vet. Op deze wijze behoudt het eten zijn smaak en vitamines. De meest gebruikte vleessoort is kip. Maar ook vis als garnalen en zalm zijn populair. Wij maken in onze wokwagen voor u en uw gasten gerechten geheel naar wens. Maatwerk is onze specialiteit.

Wokken is een eeuwenoude baktechniek die stamt uit de omgeving van de Chinese stad Kanton. Vroeger waren vuurbronnen zeldzaam. Dat betekende dat mensen gedwongen waren tot economisch koken. De oplossing was groenten en vlees in kleine stukjes snijden en in een holle pan, boven een hoog vuur waar de wok van de hitte donkerrood werd, alle ingrediënten tegelijk snel te bakken. Een eenvoudige maar lekker manier van koken waar wij tot aan de dag van vandaag met plezier gebruik van maken. Onze mobiele wokkraam is daar een uitstekend voorbeeld van. Al veel mensen hebben wij mogen verblijden met onze bijzondere en authentieke wokwagens.

Onze oosterse wokgerechten doen het uitstekend op feestjes. Lekker, gezond en simpel. Bovendien kunnen al uw gasten meekijken hoe wij wokken. Wij maken er natuurlijk een heel spektakel van en dit zorgt voor het nodige amusement. Drankjes nodig? Ook dan bent u bij ons aan het juiste. Bekijk voor alle verhuur mogelijkheden onze website of neem geheel vrijblijvend contact met ons voor een offerte op maat. Wij hebben geen aanbiedingen, want onze mobiele wokkramen zijn het hele jaar door te huur tegen een scherpe prijs.Copyright 2023 Food-en-drankentrucks.be | Contact | Sitemap