Traiteur

Traiteur  Traiteur

Bent u op zoek naar een unieke culinaire ervaring? Als traiteur bieden wij u uitstekende mogelijkheden. Wij maken bijzondere gerechten op locatie vanuit sfeervolle bussen in retrostijl. Onze potten en pannen zitten vol met creatieve ideeën om u en uw gasten een fantastische culinaire beleving te bezorgen. Lekker eten is het belangrijkst onderdeel op een feest. En als traiteur zorgen wij ervoor dat u het beste krijgt. U kunt direct boeken of een offerte op maat aanvragen.

Heeft u iets binnenkort iets te vieren? Dan verzorgen wij graag de culinaire kant van het feest. Van borrelhapjes en amuses tot compleet warm en koud buffet. Echt alles is mogelijk. Natuurlijk maken wij al die verrukkelijke feesthapjes zelf. Wij kunnen ze dus helemaal aanpassen naar uw smaak en wensen. Laat u verwennen door een echte traiteur!

Uw gasten een perfecte catering bieden is een teken van gastvrijheid, maar het creëert ook al vlot een fijne sfeer. Catering is meer dan eten en drinken alleen, want het bepaalt voor een groot deel het succes van uw feest. Als traiteur zijn wij ons daar van bewust. Wij zorgen dan ook voor een heerlijke smaakbeleving met al onze vers bereide gerechten.

In de praktijk merken wij dat vers eten veel meer wordt gewaardeerd dan vroeger. Wij zijn met z’n allen gezonder gaan eten en kiezen liever voor natuurlijke producten. In onze keuken maken wij uitsluitend gebruik van verse producten en dat proeft u. Koken is onze passie. Wij vinden het altijd fijn als mensen belangstelling hebben en komen kijken hoe wij de gerechten bereiden. Het is een mooi schouwspel en bovendien zorgt het voor een ongedwongen sfeer.

Het menu wordt aangepast aan de smaak van uw gasten. Wij brengen zoveel mogelijk afwisseling in onze gerechten, zodat alle gasten lekker kunnen eten. Heeft u bepaalde wensen? Laat het ons weten, want wij koken graag naar wens en op maat. Wij hebben verschillende foodwagens in ons assortiment waar u een keuze uit kunt maken. Mosselen, visgerechten, paella enz. Wij zorgen voor met u voor een menu dat past bij de stijl van uw feestje.

Ons vak als traiteur nemen wij zeer serieus. Wilt u meer weten over onze gerechten, prijzen en service? Via e-mail kunt u uw vragen stellen, maar u kunt ons ook bellen. Wij laten u graag weten welke mogelijkheden wij u kunnen bieden.Copyright 2023 Food-en-drankentrucks.be | Contact | Sitemap