Mobiele loempiawagen

Mobiele loempiawagen  Mobiele loempiawagen

Wilt u een oosters tintje geven aan uw feestje? U kunt een mobiele loempiakraam huren voor verrassende blikken. Wij komen op vrijwel iedere locatie en aan huis. Een loempiawagen kent een ongekend succes. Het is heel iets anders dan de traditionele eetwagen. Met een loempiakraam op uw feest bent u origineel! U kunt direct boeken tegen een scherpe prijs.

Als u denkt aan catering, zult u waarschijnlijk niet denken aan een mobiele loempiawagen. Waarom eigenlijk niet? De meeste mensen zijn dol op loempia’s. Ze worden vaak als voorgerecht of als snack gegeten. Een loempia is een versnapering dat onder meer in de Indonesische, de Vietnamese en de Thaise keuken wordt geserveerd. Iedere keuken kent verschillende varianten van de loempia. In onze mobiele loempiakraam kunnen uw gasten de vulling naar wens samenstellen. Leuk idee toch voor op uw feest. Als verhuur specialist in onder meer loempiakramen is niet ons te gek.

Onze catering mogelijkheden zijn eindeloos. Uw gasten kunnen de loempia’s naar eigen smaak vullen of dit nu vegetarisch is of gevuld met vlees of vis. De dunne flens wordt rijkelijk gevuld met dagverse groenten, gebakken vlees en een fijne compositie van oosterse kruiden. Wij zorgen voor volop keuze. De loempia’s worden geserveerd met sauzen en sambal. De meeste sauzen maken wij zelf met verse ingrediënten zoals knoflook, gember en tomaten.

Wij zijn één van de weinige cateringbedrijven die mobiele loempiakramen aanbieden. Dit maakt het huren van een loempiakraam dan ook zo bijzonder. Wij staan garant voor topkwaliteit en een eersteklas service. Een mobiele loempiawagen kunt u vergelijken met een keuken op wielen, maar dan een met een sfeervolle en authentieke uitstraling. Dankzij ons onderscheidend vermogen zijn wij een belangrijke speler geworden op cateringgebied. De verhuur van loempiakramen is slechts een klein onderdeel van onze diensten. Wij bieden namelijk een heel scala aan mobiele foodwagens; van loempiakraam tot paellakraam. U kunt er ook voor kiezen om een loempiakraam te combinen met een drankwagen.

Kwaliteit en service staan voorop, want ons doel is een 100% klanttevredenheid. Onze prijzen zijn afhankelijk van het aantal gasten, maar omdat wij slim inkopen kunnen wij de prijs per persoon laag houden. Vraagt u maar eens vrijblijvend een offerte op maat of belt u ons voor een persoonlijk gesprek. Laat ons weten wat uw wensen zijn. In overleg is er veel mogelijk. Wij maken voor u graag een uniek catering voorstel.Copyright 2023 Food-en-drankentrucks.be | Contact | Sitemap