Echte beste frietjes

Echte beste frietjes  Echte beste frietjes

Wilt u uw gasten op echte beste frietjes trakteren? Heeft u geen tijd of zin om zelf te frituren? Dan kunt u onze mobiele frietwagen huren inclusief personeel die voor u en uw gasten echte beste frietjes bakken. Wij komen aan huis of op locatie. Wij hebben geen aanbiedingen, want onze wagens zijn het hele jaar door te huur tegen een scherpe prijs. Wij bezorgen u een daverend frietfeest. U kunt direct boeken!

Een feest is leuk, heel leuk zelfs. Een slechte organisatie kan de feestvreugde jammer genoeg ook aardig verknallen. Maak van zo'n eenmalige gebeurtenis een hoogtepunt. Echte beste frieten op locatie? Wij zorgen ervoor dat de catering tot in de puntjes wordt verzorgd en leveren altijd maatwerk.

De feestgangers kunnen onbeperkt genieten van echte beste frietjes en heerlijke snacks zoals kroketten, frikadellen, kaassoufflés en kipcorns. Aan de hand van uw wensen, kunt u zelf een menu samen stellen, wij zullen dan met een passende offerte bij u terug komen. Geen feestje of evenement is ons te gek, ook voor bedrijfsfeesten en verenigingen. Gewoon genieten van de lekkerste echte beste frietjes, kwaliteitssnacks, supersauzen en professioneel personeel. Het kan allemaal tegen een scherpe prijzen!

Het gemak van mobiele catering kent een daverend succes. Uiteraard past bij ieder moment iets anders en valt over smaak niet te twisten. Maar iedereen doet u een plezier met onze echte beste frietjes! Onze lekkere frietjes worden vers gesneden uit geselecteerde aardappelen van de beste kwaliteit. Daarna worden ze knapperig en goudgeel gefrituurd en geserveerd in nostalgische puntzakken. Kortom, wij staan voor zorgeloos organiseren, lekker eten, en vooral onbezorgd feesten!

De Belgische frietcultuur is de beste in Europa. Echte beste frietjes kiest u als u gaat voor een pure smaakbeleving. Nadat wij de aardappelen hebben gepit en geschild worden ze gewassen. Daarna worden ze altijd in verse olie in de juiste tijd en op de juiste temperatuur voorgebakken. Dit betekent dat wij in korte tijd echte beste frietjes kunnen afbakken en serveren. Uw gasten hoeven niet lang te wachten.

Kwaliteit en een vlotte service staan bij ons hoog in het vaandel. Wij hebben geen stroom of andere voorzieningen nodig en kunnen dus zowel op in- en outdoor terreinen uw catering verzorgen. Er moet natuurlijk wel voldoende ruimte zijn. Onze nostalgische mobiele wagen is een attractie op zich en onze echte beste frietjes en leuke bediening maken van uw feest een happening die niet snel zal worden vergeten.

U kunt een keuze maken uit verschillende formules, zodat wij catering kunnen leveren passend bij uw budget. Heeft u binnenkort een groot evenement en wilt u iedereen trakteren op echte beste frietjes? Afhankelijk van het aantal personen, kunt u ook meerdere mobiele wagens bij ons huren. U kunt zelfs kiezen voor een combinatie van gerechten. Op onze website vindt u tal van mogelijkheden waar u een keuze uit kunt maken. Hebt u specifieke wensen? Bel ons dan even. Vrijwel alles is mogelijk.Copyright 2023 Food-en-drankentrucks.be | Contact | Sitemap