Cowboyvlees

Cowboyvlees  Cowboyvlees

Viert u binnenkort een feestje? Wilt u origineel voor de dag komen? Trakteer dan eens op cowboyvlees! Met dit lekkere gerecht kunt u iedereen verrassen. U kunt een mobiele wagen inclusief personeel bij ons huren, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken om de catering. Wij leveren maatwerk tegen een scherpe prijs. Dit betekent dat wij ook met bijzondere (dieet)wensen rekening houden. Overtuigd? Contacteer ons dan vandaag nog om te boeken.

Cowboyvlees is een heerlijk puur vleesgerecht. Het is afkomstig van de bil van een rund. Waarom cowboyvlees zo lekker is? Het is mals, gezond en lekker gekruid! Na het kruiden laten we het vlees een nachtje staan, zodat het goed kan intrekken. Het meeste werk is dus al gedaan, voordat wij bij u aan huis of op locatie komen. Alleen de geur al maakt menigeen hongerig. Met een goed glas wijn of lekker biertje is dit echte verwennerij. Het is een gerecht waar u iedereen blij mee maakt, dus ook kinderen kunnen lekker meedoen. Wij zorgen dat er ook voldoende frisdrank aanwezig is.

Cowboyvlees kan geserveerd worden als hoofdgerecht of als hapje bij de borrel. We kunnen cowboyvlees combineren met andere hapjes of gerechten om zo uw gasten voldoende variatie te bieden; van visgerecht tot friet. Vrijwel ieder gerecht kunnen wij voor u bereiden op locatie. Dit komt mede omdat onze mobiele wagens professioneel zijn ingericht. Natuurlijk zorgen onze voortreffelijke kookkunsten voor de lekkerste gerechten.

Lekker koken is een kunst. Een vak dat wij tot in de puntjes beheersen en waarbij de nadruk ligt op smaak. Wij kennen onze producten en weten hoe wij in korte tijd een lekker gerecht kunnen serveren. Cowboyvlees is een nog vrij onbekend gerecht, maar als mensen het eenmaal geproefd hebben vinden ze het heerlijk. Het komt regelmatig dat wij voor de tweede of derde maal worden gevraagd op een fuif met het verzoek om cowboyvlees te serveren.

Cowboyvlees is absoluut geen vette hap. Het is een gezond vleesgerecht. Een absolute topper! Dit gerecht zorgt voor een ware smaakbeleving. Wij komen met een mobiele wagen bij u thuis op locatie ter gelegenheid van een verjaardag, bruiloft of bedrijfsfeest! Kunnen wij ergens staan op een buitenterrein of hebt u een zaal gehuurd? Het grote voordeel van onze mobiele wagens is dat wij deze ook binnen kunnen plaatsen. Bij slecht weer, en dat komt in België en Nederland vaak voor, kan een feestje wat ons betreft gewoon doorgaan. Na afloop laten wij alles schoon en opgeruimd achter.

Wij kunnen zowel kleine als grote groepen vlot bedienen. Indien nodig, kunnen wij meerdere mobiele wagens inzetten. Kiest u voor cowboyvlees? Een uitstekende keuze voor iedereen. U kunt per persoon een vast bedrag betalen of per stukverbruik. Als u per persoon betaalt, kunt u vooraf berekenen wat de kosten zullen zijn. Dit kan een voordeel zijn als u rekening moet houden met een budget. Wilt u meer weten over onze verhuur prijzen? Neem gerust even contact met ons op. Wij staan u graag te woord.Copyright 2023 Food-en-drankentrucks.be | Contact | Sitemap