Mobiele soepkraam

Mobiele soepkraam  Mobiele soepkraam

Bent u op zoek naar een origineel catering idee? Een mobiele soepkraam is weer eens iets anders dan de traditionele frietwagen of hotdogwagen. Ouderwets? Zeker niet. Tegenwoordig zijn er zoveel moderne soepen. In onze soepwagen vindt u onder meer preisoep met katenspek, meloensoep met parmaham en een verfrissende broccoli soep met munt en ricotta. De meest geliefde soep van is ongetwijfeld tomatensoep, die heerlijke rode en romige lichtzoete soep. U kunt een menu op maat bestellen. Maatwerk in soepkramen is namelijk onze specialiteit. U kunt direct boeken!

In onze mobiele soepkraam kunt u kiezen uit twee soorten soep; gebonden en ongebonden. Een gebonden soep is dik, wat zwaarder en niet helder. Een niet gebonden soep is helder en wat lichter zoals kippensoep. Wij kunnen een kopje soep serveren als voorgerecht, maar ook als hoofdgerecht met stokbrood, frietjes of een luchtige salade. Hiermee kunt u uw gasten voorzien van lekker eten op uw feest.

Met onze mobiele soepkraam kunnen wij vrijwel op iedere locatie komen. Ook bij u aan huis. Onze soepkramen zijn het hele jaar te huur. In de winter is er meer vraag naar dan in de zomer, maar dit is logisch. Soep wordt geassocieerd met kou, regen en winter. Maar is zeker ook lekker tijdens de zomermaanden. Kies dan bijvoorbeeld voor een verfrissende of koude soep zoals de Spaanse gazpacho, avocado citroensoep of een vegetarische komkommersoep met munt en sjalot.

Het huren van een sfeervolle mobiele soepkraam is voor diegene die eens echt origineel uit de hoek wil komen. Jong én oud doet u hiermee een plezier. Soep, en dan vooral bouillon van echt vlees, heeft een ijzersterk imago. Voor een runderbouillon is bijvoorbeeld schenkel een goede keuze, voor kippenbouillon gebruiken wij bij voorkeur een karkas met vlees. Een goede bouillon is de basis voor een lekkere soep. Een soep naar keuze, want u bepaalt welk menu er wordt uitgeserveerd.

Wij hebben een onbeperkte keuze. Wij houden rekening met uw wensen en budget. Wij kunnen dan ook maatwerk leveren, zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Onze prijs-kwaliteitverhouding is verrassend! U kunt een keuze maken uit twee scherpe bestelformules. U kunt kiezen voor een vast bedrag per persoon voor een onbeperkt aantal consumpties of u kunt betalen per stuk. Dit betekent eindbedrag gelijk is aan het aantal consumpties. Heeft u interesse? Dan kunt u vandaag nog één van onze sfeervolle soepwagens boeken!Copyright 2023 Food-en-drankentrucks.be | Contact | Sitemap