Verhuur tafels en stoelen

Verhuur tafels en stoelen  Verhuur tafels en stoelen

Wij bieden een uitgebreide verhuur van tafels en stoelen in allerlei soorten en maten. Omdat er voor grote groepen gasten al snel veel tafels en stoelen nodig zijn, kunt u deze altijd bij ons huren tegen een scherpe prijs. Gasten mogen graag samenklitten in groepjes om geanimeerde gesprekken te voeren en doen dat het liefst aan een gezellige tafel onder het genot van een hapje en drankje. Maak het uw gasten makkelijk en biedt hun een comfortabele zitplaats. Wij hebben eigen bezorg- en ophaaldienst. U kunt direct een offerte op maat aanvragen.

Wij beschikken over een groot aantal tafels en stoelen die te huur zijn in diverse uitvoeringen. Zo hebben wij diverse statafels te huur waaraan gasten gezellig een drankje kunnen drinken, maar ook op grote groepen zijn wij voorbereid. Hiervoor hebben wij bijvoorbeeld speciale buffettafels. Deze tafels zijn uitermate geschikt om uitgebreide lunches of diners aan te nuttigen, maar tegelijkertijd komt u ook tegemoet aan gasten die geen uren achter elkaar kunnen staan.

Op een feest is het altijd leuk om de boel leuk aan te kleden. Misschien wilt u leuke linnen kleedjes over de tafels leggen, maar heeft u er zoveel dat u alles in een bepaalde sfeer kunt krijgen? Bij onze verhuurservice kunt u diverse soorten linnen huren en wij zorgen er voor dat deze netjes worden afgeleverd; eventueel samen met stoelen en of tafels. U komt niet tekort. Wij zorgen dat u een buffervoorraad heeft voor onverwachte gasten.

Met het juiste meubilair kunt u iedere omtoveren in een feestelijke locatie. Wilt u de hele decoratie uit handen geven? Ook dat kan bij ons. Wij hebben op dat gebied veel ervaring. Wij houden rekening met de gewenste indeling en kleuren die u mooi vindt. Elke kleur bepaalt zijn eigen sfeer en dynamiek. Wilt u modern wit combineren met houten stoelen en tafels? Tropische planten en sfeerverlichting? Alles is mogelijk.

Uw idee zetten wij om in een beeldschoon decor. Bovendien geven wij u een scherpe prijs-kwaliteitsverhouding. Wij leveren maatwerk en een ongekende service. Als specialist in verhuur in tafels, stoelen en ander meubilair kunnen wij u uitstekend van dienst zijn. Neemt u maar eens contact met ons op en leg uw wensen aan ons voor.



Copyright 2023 Food-en-drankentrucks.be | Contact | Sitemap