Mobiele oesterkraam

Mobiele oesterkraam  Mobiele oesterkraam

Een mobiele oesterkraam huren op uw feestje? Dit geeft uw feest een extra dimensie. Oesters eten is een delicatesse. Wat zullen uw gasten verbaasd kijken als ze op uw fuif arriveren en een luxe oesterkar zien staan. Het is zeker geen alledaagse catering. Oesters zijn natuurlijk prachtige producten. Ze zijn vers, worden ter plaatse schoon gemaakt en geopend. Onze oesters worden, zoals het hoort, afgewerkt met citroen en een snuifje peper en zeezout. Dat gaat allemaal heel professioneel en vereist het nodige vakmanschap. Wij adviseren u dan ook één van onze oesterkarren te huren inclusief professioneel personeel. U kunt direct boeken of verder lezen voor wat meer informatie.

Oesters zijn er in vele soorten, maten en uiteraard smaken verkrijgbaar. We kennen Zeeuwse oesters, maar ook andere soorten zijn populair zoals de Engelse oester die een lichte, zoute en nootachtige smaak heeft. De Ierse oester is een plat exemplaar en verschilt weinig van de Zeeuwse oester. De Engelse oester heeft een prachtige naam, de Cochester. Maar er is meer, nog veel meer keuze.

Wie kent nu niet de Franse oester die in ons land en Nederland een ware traktatie is voor vele oesterliefhebbers. De Franse kusten staan bekend om de oesters en hier worden overal verschillende soorten oesters gekweekt. Bekende Franse oesterstreken zijn de Bretagne, Normandië, Marrennes-Oléron, Arcachon, Thau, Bouzigues. Oesters zijn echte weekdieren waarbij de schelp bestaat uit twee kleppen. Aan de binnenkant bevindt zich zacht vlees dat kan variëren van beige tot grijskleurig. De smaak verschilt. Sommigen zijn zout en anderen hebben een milde smaak.

In onze mobiele oesterkraam kunnen uw gasten kiezen welke oester ze eens willen proeven. Wij maken ze pas open als wij gaan serveren, want dan zijn oesters het lekkerste. Het gaat bij oesters allemaal om versheid. Oesters hebben een luxe uitstraling. Op een feest een oesterwagen in het middelpunt laten staan biedt een stijlvol karakter. Onze prijs-kwaliteit is uitstekend. Met andere woorden tegen scherpe prijzen kunnen uw gasten onbeperkt eten. Wij rekenen een vast bedrag per persoon of per stuk. U kunt kiezen welk maatwerk wij mogen leveren.

Een mobiele oesterkraam huren op locatie heeft tal van voordelen. U hoeft bijvoorbeeld niet met uw gasten naar een peperduur restaurant te gaan om oesters eten. Onze oesterwagen in retrostijl biedt intimiteit en sfeer. Indien gewenst, brengen wij ook feestbenodigdheden mee zoals tafels en stoelen.

U kunt ons direct contacteren om mobiele oesterkraam te boeken via e-mail. Heeft u nog vragen of speciale wensen? Dan zijn wij telefonisch bereikbaar op iedere werkdag. Wij hopen u snel van dienst te kunnen zijn met het serveren van de beste oesters op uw volgende feest.Copyright 2023 Food-en-drankentrucks.be | Contact | Sitemap