Mobiele pitakraam

Mobiele pitakraam  Mobiele pitakraam

Een mobiele pitakraam huren betekent dat u goed voor de dag komt op cateringgebied! Op een feest of evenementen zijn veel gasten op de been en uiteraard moeten al die hongerige magen gevuld worden. De klassiekers zoals een frietkraam en hamburgerkraam komt u overal tegen. Met het huren van een pitawagen wijkt u af van de gebaande banen. En dat is juist zo leuk! Als verhuur specialist in foodwagens weten wij ieder feest op te leuken met bijzondere catering. Er zijn mogelijkheden tot meer dan 1000 personen! Direct boeken? Ja hoor, dat kan.

Een pita is een plat broodje dat als een soort van zakje opengesneden wordt en vervolgens gevuld met vlees. Hoewel pita vooral uit de eetcultuur van islamitische landen stamt, wordt in België en Nederland vooral varkensvlees gebruikt ter bereiding van pita. Dit kan shoarma of gyros zijn aangevuld met verscheidene groenten zoals sla, ui en tomaat. In onze mobiele pitawagens maken wij een lekker pitabroodje geheel naar wens. Dit betekent dat uw gasten hun eigen toppings kunnen kiezen.

Onze mobiele pitakramen zijn van alle nodige luxe voorzien en uiterst professioneel zijn ingericht. Kortom: u bent verzekerd van veilig, lekker en bovenal genoeg eten voor iedereen! Dankzij de faciliteiten in al onze mobiele pitawagens kunt u onmogelijk te veel gasten uitnodigen. Gewoon doen!

Het eten van pita wordt steeds populairder, want wij weten lekker eten als geen ander te waarderen. Een mobiele pitakraam is op ieder feest gegarandeerd een schot in de roos. Door de open luiken van onze pitawagen kunnen u en uw gasten ten volle genieten van onze prachtige kunstwerken.

Een pitawagen leent zich uitstekend voor mensen die een feest of evenement willen organiseren dat zal uitlopen tot in de vroege uurtjes. Eén van onze voordelen, want wij zijn niet aan tijd gebonden. Bijkomende troef is dat u onze pitakraam makkelijk kunt combineren met een van onze vele andere eetwagens. Surft u maar eens rond.

Een mobiele pitakraam is het hele jaar door te huur. Als u besluit een pitawagen bij ons te boeken, dan bent u verzekerd dat er een professioneel bedrijf op uw feestje aan huis of op locatie aanwezig is. Toch wel net zo prettig. U kunt kiezen uit meerdere formules. U kunt per persoon een vast bedrag betalen of per stukverbruik. Als u per persoon betaalt, kunt u vooraf berekenen wat de kosten zullen zijn. Dit kan een voordeel zijn als u rekening moet houden met een budget. Wilt u weten wat voor u het meest voordelig is? Neem dan even contact met ons op. Wij kunnen u graag vrijblijvend een offerte op maat.Copyright 2023 Food-en-drankentrucks.be | Contact | Sitemap