Mobiele smoutebollenkraam

Mobiele smoutebollenkraam  Mobiele smoutebollenkraam

Een mobiele smoutebollenkraam huren voor een kinderfeestje? Goed idee. Van een verjaardag kunt u een echt smulfeest maken. Maar volwassenen maakt u er net zo blij mee. U kunt kiezen voor een combinatie met wafels en pannenkoeken. Wilt u dit ook eens van dichtbij beleven? Wij bieden u de unieke gelegenheid. Onze smoutebollenkramen zijn het hele jaar te huur tegen een scherpe prijs. Door onze jarenlange ervaring en dagelijks groeiend tevreden klantenbestand, garanderen we een zeer vlotte service en topkwaliteit. U kunt nu alvast boeken.

In onze smoutebollenwagen bakken wij smoutebollen lekker, knapperig bruin met weinig vet. Ze worden bestrooid met poedersuiker op een grote schaal geserveerd. Poedersuiker is niet zoeter dan gewone suiker. In België noemen wij het suikerpoeder. De smaak wordt als zoeter ervaren, omdat de totale oppervlakte van de ‘suikerstofdeeltjes’ groter is dan die van kristalsuiker. Door de fijne structuur lost poedersuiker op de tong ook nog eens snel op, waardoor de smaakpapillen extra worden verwend.

In Nederland zijn smoutebollen beter bekend als oliebollen. Het zijn echte klassiekers en traditioneel gegeten op oudjaarsavond en op kermissen. Het is niet helemaal zeker waar ze precies vandaan komen, maar in de Lage Landen zijn ze al eeuwen erg populair. Heel misschien bestaat er een verband tussen het eten van oliebollen nu en het middeleeuwse gebruik om de armen rond oud en nieuw iets lekkers te geven. Feit is dat een mobiele smoutebollenwagen op een feestje het altijd erg goed doet. Het is een echte traktatie voor iedereen.

Wij zijn al jarenlang verhuur specialist in allerlei foodwagens. In de afgelopen jaren hebben wij gemerkt dat een smoutebollenkraam alleen maar in populariteit stijgt. Om aan die behoefte te voldoen hebben wij ons foodpark uitgebreid met een aantal nieuwe smoutebollenkramen in retrostijl. Wij hebben nu dan ook verschillende smoutebollenkramen te huur. De één is geschikt voor kleine gezelschappen, de andere voor wat grotere gezelschappen. Welke smoutebollenwagen u ook huurt, het is een stukje nostalgie ten top. De begeerte naar vroeger wekt een positief gevoel van saamhorigheid op. De sfeer die onze smoutebollenwagen met zich meebrengt is dan ook niet te evenaren.

Onze prijs-kwaliteitverhouding is concurrerend. Daarbij kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een all-in formule of u betaalt per persoon het aantal consumpties. Met een all-in formule weet u van tevoren wat u betaalt, want wij berekenen een vast bedrag per persoon ongeacht het aantal consumpties. Heeft u belangstelling? Neem direct contact met ons voor meer informatie over het huren van een professionele, mobiele smoutebollenkraam. U kunt natuurlijk ook direct boeken.Copyright 2023 Food-en-drankentrucks.be | Contact | Sitemap