Mobiele fish and chips kraam

Mobiele fish and chips kraam  Mobiele fish and chips kraam

Het kan soms lastig zijn om een origineel idee te bedenken voor het eten en drinken op uw feestje. Wat dacht u van het huren van een fish and chips kraam? Vanuit een nostalgische wagen serveren wij een populair Brits gerecht met een typisch Belgisch tintje. Origineler kunt u bijna niet zijn. U denkt er misschien niet spontaan aan, maar een fish and chips wagen is een heel unieke en verrassende oplossing voor wie graag eens iets anders wil. Interesse? U kunt direct boeken.

Onze mobiele fish and chips kramen zijn razend populair bij jong én oud. Vooral kinderen zullen verzot zijn op wat we hen aanbieden, maar ook volwassenen kunnen hun hart ophalen. Fish and chips is een heerlijke hap voor tussendoor, maar kan ook prima gecombineerd worden met andere gerechten als volwaardige maaltijd.

Fish and chips kan gemaakt worden van verschillende vissoorten zoals kabeljauw of schelvis. De vis wordt voordat deze wordt gefrituurd door een licht en luchtig beslag gehaald en krijgt daardoor een lekker krokant korstje. De chips zijn geen gewone frietjes, maar ze worden gemaakt van een zoete aardappel en gegaard in de oven of gefrituurd.

Vis eten is gezond. Er zitten veel vitaminen, mineralen en eiwitten in. Maar toch eten wij in België en Nederland in verhouding minder vis dan in de rest van Europa. Geleidelijk aan zien wij echter een verandering optreden, want fish and chips is een prima combinatie van gezond en lekker eten.

Ons bedrijf kan fish and chips wagens aan huis leveren of op locatie met of zonder professioneel personeel. Afhankelijk van het aantal gasten dat u ontvangt, lijkt het ons prettig als u een handje wordt geholpen. Vele handen maken licht werk. Bovendien kunnen wij ook de drankcatering voor u verzorgen. Kies voor een all-in cateraar als u uw gasten positief wilt verbazen.

Wilt u thuis of op locatie een fish and chips kraam huren? Dan bent u dus bij ons aan het juiste adres, want wij zorgen voor lekker eten en blije gasten. De verhuur van onze fish an chips kramen loopt fantastisch. Wij vragen u dan ook tijdig te boeken zodat wij uw culinaire wensen kunnen vertalen naar een op en top geslaagd feest.

Wij verhuren een fish and chips kraam niet alleen in België, maar ook in het zuiden van Nederland. Uiteraard bent u benieuwd naar onze prijzen. De prijs kan op verschillende manieren worden samengesteld. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor onze all-inn formule waarbij u een vast bedrag per persoon betaalt. Of u kunt kiezen om per 'stuk' te betalen. Wilt u meer informatie? Neemt u dan gerust telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail. Wij beantwoorden graag al uw vragen.Copyright 2023 Food-en-drankentrucks.be | Contact | Sitemap