Mobiele smoothie wagen

Mobiele smoothie wagen  Mobiele smoothie wagen

Een mobiele smoothie wagen huren als dorstlesser? Een uniek idee voor op uw feestje. In een handomdraai kunnen wij onze smoothiewagen veranderen in een gezellige keuken met glazen die gevuld worden met vers fruit, vruchtensappen en ijs om uit te delen aan uw gasten. Ook wanneer onze blenders overuren draaien, serveren wij de lekkerste smoothies met een glimlach. Wij leveren altijd maatwerk op ieder locatie en aan huis. Met onze smoothiekraam zien dat lekker drinken gezond kan zijn. Wilt u een offerte op maat of direct boeken tegen een scherpe prijs?

Een smoothie is een gezonde shake op basis van vers gepureerd fruit dat wordt aangedikt met ijsschaafsel. In onze mobiele wagens hebben wij meerdere blenders die op een feestje op volle toeren draaien om alle gasten te bedienen met zo’n verfrissend drankje. De meeste mensen kunnen dit drankje waarderen. Het is een goed alternatief voor de traditionele dranken zoals frisdrank, bier en wijn.

Vers fruit is de basis van een smoothie. Wij gebruiken geen bevroren fruit, omdat dit afbreuk doet aan de smaak. Wij noemen een aantal opties waar u gebruik van kunt maken. Perzik, aardbei, blauwe bes, framboos, banaan, appel, kiwi, mango, avocado en granaatappel zijn populaire keuzes. Ook met ananas, watermeloen of sinaasappels kunnen wij een smoothie op smaak brengen. Als alles in de blender zit, leggen wij er wat ijsblokjes bovenop. De blender in onze smoothiekraam doet de rest. Binnen enkele seconden toveren wij een heerlijk, verfrissend drankje tevoorschijn. Het lijkt makkelijk, maar toch zijn de juiste verhoudingen essentieel voor een goede smaak.

De meeste mensen vinden een smoothie lekkerder dan gewoon een stuk fruit en het is makkelijker te verorberen. Op een feest is een smoothie een enorme energiebooster. Energie hebben we nodig om te genieten van het leven. Tegenwoordig maken veel mensen thuis een gezond drankje, maar dan met vruchtensap. Vruchtensap zit echter bomvol suikers. Gebruik altijd de kracht van de natuur voor het beste resultaat. Dan weet u zeker er volop vitaminen in zitten.

Een smoothiekraam huren voor een kinderfeestje? Helemaal top. Ze kunnen in onze wagen binnen stappen en hun eigen smoothie creëren. Natuurlijk helpen wij een handje. Het is niet alleen leuk, maar ook nog eens leerzaam. Komen wij binnenkort ook op uw feestje met onze mobiele smoothiewagen? Contacteer ons direct en profiteer van maatwerk en vakmanschap!Copyright 2023 Food-en-drankentrucks.be | Contact | Sitemap