Mobiele patisseriekraam

Mobiele patisseriekraam  Mobiele patisseriekraam

Onze mobiele patisseriekraam heeft een onweerstaanbare aantrekkingskracht op ieder feest. Alle lekkernijen laten menig hart sneller slaan. Chocolade, taart, cupcakes, muffins en marsepein maken van een feest een waar snoepfestijn. Nergens anders is het zo fijn. Wie wil zich niet tussen al dit lekkers begeven? Uw gasten blij maken met een uitgebreide patisseriekraam? Wat een faam! U kunt direct boeken of ons contacteren voor een offerte op maat.

In onze mobiele patisseriekraam maken wij van allerlei zoetigheden en gebak kleine kunstwerken. Patisserie staat voor lekkernijen die niet alleen een genot zijn om te eten, maar ook om naar te kijken. Het zijn mini-verwennerijen voor grote en kleine mensen. Zoete verleidingen met een stukje nostalgie en een vleugje hartstocht. Wij maken onze lekkernijen met passie! Tegen een scherpe prijs.

Heerlijke taartjes met marsepein maken deel uit van ons assortiment. U kunt ze bewonderen in onze mobiele patisseriekraam. Van marsepein kneden wij figuren. Om de figuurtjes meer levendig en divers te maken, voegen we aan het marsepein natuurlijke kleurstoffen toe. We hebben er voor gekozen natuurlijke grondstoffen te gebruiken die zich onderscheiden door hun karakter en hun kwaliteit voor een subliem en smaakvol resultaat. Hiermee toveren wij de mooiste tafereeltjes tevoorschijn in onze patisseriewagen.

Het geheime recept dat wij gebruiken voor onze overheerlijke cupcakes geven wij niet prijs. U kunt wel komen proeven. Cupcakes eten in onze mobiele patisseriekraam is het begin van een leuk feest. Deze kleine mini gebakjes hebben een vrolijke, kleurrijke uitstraling omdat wij ze op uiteenlopende manieren versieren. Hoewel hip op dit moment, zijn cupcakes al heel oud. Het allereerste recept voor cupcakes is terug te vinden in een kookboek van Eliza Leslie dat dateert uit 1818.

Patisserie is een ambacht. Een al heel oud smulpaleis. Wij beheersen de kneepjes van dit vak tot in detail. In onze patisseriekraam kunt u dit zien, ruiken én proeven. Wij zijn mobiel en dit betekent dat wij op ieder locatie aanwezig kunnen zijn. Zelfs bij u aan huis. Buurtfeest? Wij zijn graag van de partij. Onze activiteitenregio’s liggen in België en Nederland zoals in Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Antwerpen, Limburg, Brussel en Vlaams-Brabant.

Wilt u een mobiele patisseriekraam huren? In goed overleg bepalen we samen welke lekkernijen u in uw patisseriewagen wilt aanbieden. Door onze jarenlange culinaire ervaring kunnen we u met raad en daad bijstaan, maar alleen u beslist hoe het mobiele patisseriekraam er zal uitzien. Zo bent u zeker van een smakelijke meerwaarde die al uw gasten zal doen watertanden. Het mobiele patisseriekraam aan huis of locatie is daarenboven een hele unieke oplossing. Onze prijzen? Laat uw wensen aan ons weten en het aantal personen. Wij maken dan voor u een offerte op maat.Copyright 2023 Food-en-drankentrucks.be | Contact | Sitemap