Mobiele pannenkoekenkraam

Mobiele pannenkoekenkraam  Mobiele pannenkoekenkraam

Pannenkoeken op locatie? Het kán. U kunt een heuse mobiele pannenkoekenkraam huren, zodat iedereen op uw feest lekker kan smullen. Uiteraard vers voor u gebakken en naar ons eigen recept. Wij bakken pannenkoeken die zowel koud als warm gegeten kunnen worden. Uiteraard zijn ze het lekkerst wanneer ze nog warm zijn. De heerlijke lucht van pannenkoeken trekt altijd de aandacht! Succes op uw feestje? Reken maar. U kunt direct boeken.

In onze mobiele pannenkoekenkraam maken wij een pannenkoek naar wens. Wilt u een pannenkoek met slagroom en jam, zoals dit in Denemarken wordt gegeten of eentje met hüttenkase zoals ze zo mooi zeggen in Duitsland. Wij denken met u mee, en passen graag ons assortiment voor u aan. Wij vinden het belangrijk dat iedereen op uw feest naar hartenlust pannenkoeken kan eten.

Onze pannenkoekenwagen is heel professioneel ingericht. Alle voorzieningen en middelen zijn aanwezig. Omdat wij mobiel zijn kunnen wij op iedere locatie en op elk feest aanwezig zijn. Ook bij u aan huis. Wilt u een keer groots uitpakken? Dan zijn wij er graag bij. Met servicegericht personeel.

Eén van de belangrijkste voordelen van onze verhuur opties is de vrijheid. De vrijheid om de catering te laten verzorgen waar en wanneer u maar wilt. Uw gasten hoeven niet stijf aan een tafel te blijven zitten, wachtend op de volgende menugang. Met bovendien een buurman die ze helemaal niet leuk vinden. Iedereen kan doen waar hij of zij zin in heeft. En als iemand trek krijgt, dan kunnen ze bij onze pannenkoekenwagen iets lekkers ophalen. Uw gasten kunnen gaan zitten waar en met wie ze willen. Kortom: een mobiele pannenkoekenkraam zorgt voor een ontspannen sfeer.

Met een mobiele pannenkoekenwagen zult u gegarandeerd scoren. Een pannenkoekenkraam verleidt uw gasten samen lekker te eten. Dit brengt mensen dichter bij elkaar. Als u dus ambiance en een lekkernij wil combineren, dan is onze mobiele pannenkoekenkraam absoluut de juiste keuze.

Een mobiele pannenkoekenkraam biedt zoveel meer dan alleen maar lekker eten. Sfeer is het toverwoord. Op een feest doet u er alles om het zo sfeervol en gezellig mogelijk te maken. Wij helpen u door ons goed voor te bereiden, kwaliteit te bieden en zorg te dragen voor vriendelijk en professioneel bedienend personeel.

Heeft u interesse? Dan hebben wij voor u twee voordelige bestelformules. U kunt kiezen voor een vast bedrag per persoon voor een onbeperkt aantal consumpties of u kunt betalen per stuk. Dit betekent eindbedrag gelijk is aan het aantal consumpties. Voor welke formule u ook kiest, wij zorgen ervoor dat alles tot in het kleinste detail wordt geregeld. Met een mobiele pannenkoekenkraam kunnen wij zelfs bij u thuis komen. Contacteer ons als u speciale wensen heeft, want wij zijn er voor ú. Alles is mogelijk!Copyright 2023 Food-en-drankentrucks.be | Contact | Sitemap