Mobiele mosselwagen

Mobiele mosselwagen  Mobiele mosselwagen

Op een feest is de catering een belangrijk onderdeel. Om steeds weer met iets creatiefs te komen, valt lang niet altijd mee. Hebt u weleens gedacht aan een mobiele mosselwagen? Het is een leuk alternatief voor de traditionele catering. Mosselen eten, een feestje op zich, en bij onze mosselkraam eet u ze ook nog eens heerlijk puur. Pure mosselen zijn het lekkerste. Vooral de echte mossel fans zullen dit beamen. Toch zijn mosselen geroosterd met een gratinlaagje bacon en limoen ook erg lekker. Trakteer uw gasten op deze culinaire verwennerij. U kunt vandaag nog boeken.

Verse Zeeuwse mosselen, wie kent ze niet? Ook in België zijn ze populair. Ze komen eigenlijk uit de Waddenzee, maar omdat deze weekdieren verwateren in Zeeuws water worden ze Zeeuwse mosselen genoemd. Mosselen zijn niet moeilijk om te bereiden, maar vereisen wel de nodige aandacht. De kunst van het perfect bereiden is de korte kooktijd. In onze professioneel ingerichte mobiele mosselkraam kunnen wij mosselen bereiden naar wens in combinatie met stokbrood, salade of friet.

Heeft u nog nooit mosselen gegeten? Probeer het maar eens, want het zorgt voor een bijzondere smaakbeleving. Mosselen eet u altijd zonder mes en vork. U haalt ze uit de schelp met een andere lege schelp en smullen maar! Het proeven is een combinatie van structuur, temperatuur en kruidigheid. Wij doen ons best om uw gasten het allerlekkerste te presenteren.

Het gemak van mobiele catering kent een daverend succes. Uiteraard past bij ieder moment iets anders en valt over smaak niet te twisten. De meeste mensen houden van mosselen. Dus waarom zou u niet eens een keer een heuse mosselkraam op uw feestje huren? Onze mosselwagen is al een leuke trekpleister op zich!

Met onze mobiele mosselwagens komen wij thuis of op locatie. Uiteraard kunnen wij ook zorgen voor bijpassende drankjes zoals bier en wijn. Als de keuze op wijn valt, denk dan aan een droge rode wijn. Bij gekookte mosselen die zo puur mogelijk gegeten worden, hoort een wijn met een pure smaak.

U kunt een keuze maken uit verschillende formules, zodat wij catering kunnen leveren passend bij uw budget. Viert u binnenkort een feestje en wilt u iedereen trakteren op mosselen? Afhankelijk van het aantal personen, kunt u ook meerdere mobiele mosselwagens bij ons huren. Wilt u meer keuze voor uw gasten, dan kunt u zelfs kiezen voor een combinatie van gerechten. Op onze website vindt u tal van mogelijkheden. Surft u daar maar eens naar toe. Hebt u speciale wensen? Belt u ons dan even. Vrijwel alles is mogelijk in mosselland. Wij zorgen voor lekker eten, gezelligheid en fun!Copyright 2023 Food-en-drankentrucks.be | Contact | Sitemap