Mobiele paellakraam

Mobiele paellakraam  Mobiele paellakraam

Een mobiele paellakraam huren is een fantastisch idee om iedereen op uw feestje te verrassen. Wij komen met onze paellawagen in retrostijl bij u aan huis of op locatie. Onze paellakramen zijn professioneel ingericht. Hierdoor kunnen wij zowel kleine als grote groepen vlot bedienen. U kunt onze paellawagen boeken tegen een scherpe prijs. Via e-mail en telefonisch kunt u ons bereiken. Ook in de weekenden!

Onze paellakramen zijn uniek en het eten is overheerlijk. Dit heerlijke Spaanse kleurrijke gerecht doet het altijd goed op een feestje. In onze paellawagen kunnen wij dit gerecht zowel met kip, varkensvlees als vis bereiden. De saffraan en chorizo geven dit gerecht een prachtige rode kleur. Wij werken uitsluitend met verantwoordelijk geproduceerde ingrediënten, gemaakt met respect voor dier en natuur. Zoals het hoort.

Een mobiele paellakraam op een feest geeft een zonnig tintje. Het eten zorgt voor blije gezichten, volle buiken en de sfeer is fantastisch. Trouwens, uw gasten kunnen onbeperkt eten als u kiest voor onze all-in formule. U betaalt een vaste prijs per persoon. Een groot voordeel hiervan is dat u van tevoren kunt berekenen wat u kwijt bent aan catering kosten. Het geven van een fuif of feestje aan huis of op locatie vergt nu eenmaal wat voorbereiding, want een budget is meestal niet onbeperkt.

Als er een vegetarische variant klaar wordt gemaakt dan kan vlees of vis vervangen worden door bijvoorbeeld courgette. Het geeft een milde smaak aan het gerecht. Wie niet van courgette houdt, kan kiezen voor bijvoorbeeld groene bonen of peulerwten.

Paella is een eeuwenoud gerecht. Het eerste Spaanse paella recept stamt uit de 18e eeuw. De naam paella komt van de pan waarin dit gerecht gemaakt wordt. De allereerste paella gerechten werden gemaakt met paling, groene bonen en slakken. Door de afwezigheid van deze ingrediënten in andere regio’s werden anderen producten geïntroduceerd zoals konijn, garnalen en kip. In onze mobiele paellakraam kunt wij dit gerecht geheel naar wens bereiden. Houdt u van vlees, vis of kip? Laat het ons weten. Wij zorgen voor de lekkerste en verse ingrediënten.

Op een feest is lekker eten en drinken belangrijk, maar ook muziek mag niet ontbreken. En wat past er dan beter dan flamenco muziek? Tijdens de gouden jaren van de flamenco, tussen 1869–1910, evolueerde de flamenco snel in de zogenoemde cafés cantantes. Een nieuw type van openbare betalende optredens. Dansers werden een publiekstrekker en rondom stonden tafels met grote pannen paella.

In onze mobiele paellakraam kunnen wij ook tapas serveren als voorgerecht. Bekende Spaanse tapas zijn onder meer tortilla, zongedroogde tomaten met basilicum, groene olijven met pesto, ansjovis spiesjes en natuurlijk pikante chorizo schijfjes. Chorizo is een bijzondere worstsoort die kruidig van smaak en roodachtig van kleur is met een stevige, grove structuur. De worst wordt gebruikt als broodbeleg, in stoofschotels meegekookt en in een paellaschotel verwerkt.

Waar wij ook komen, onze paellakraam heeft in korte tijd heel wat fans. Voor wie dat wil, mag natuurlijk ook aan boord komen van onze mobiele paellawagen. Wij demonstreren u graag hoe wij de mooiste en lekkerste schotel bereiden. Leuk idee? Wacht dan niet te lang met boeken, want onze paellakramen zijn populair!Copyright 2023 Food-en-drankentrucks.be | Contact | Sitemap