Mobiele frituurwagen

Mobiele frituurwagen  Mobiele frituurwagen

Met knapperige frieten op uw feest kan uw bijzondere dag niet meer stuk. Verjaardagfeestje thuis of bedrijfsfeest op locatie? Met onze mobiele frituurwagen kunnen wij op vrijwel iedere feestje aanwezig zijn. Friet van de snackbar is lekker, maar onze Vlaamse friet is de lekkerste! Onze producten worden gebakken in 100% plantaardig frituurvet dat voldoet aan alle kwaliteitseisen. Geen slappe hap, maar mals van binnen en knapperig van buiten. Het hapt zo heerlijk weg! Is de datum van uw feest al bekend? Dan kunt u direct boeken.

Een mobiele frituurwagen in retro stijl kunt u huren tegen een ongelooflijke prijs. Even terug naar die goede oude tijd? Onze frituur wagens vertegenwoordigen de jaren ’70 en ’80. Leuk om te weten is dat in die tijd ook de eerste vaste frituur wagens in ons straatbeeld verschenen. Tegenwoordig zijn we mobiel op allerlei manieren. Onze frituur wagens volgen deze trend.

In onze mobiele frituurwagen bakken wij Vlaamse friet naar eigen recept. Ons geheim is én het juiste vet én de juiste aardappel én de juiste temperatuur voor lekkerste frieten. Ze kunnen worden geserveerd in nostalgische puntzakken. U kunt ze lekker opeten met uw vingers! Eten met uw vingers zorgt bij friet voor een betere smaakbeleving.

Een mobiele frituurwagen op uw feest is eens iets anders. Het is makkelijk, smakelijk, toegankelijk én betaalbaar. Laat uw gasten lekker genieten van verse friet en snacks van de beste kwaliteit. Bovendien kunnen uw gasten met onze all-in formule eten zoveel als zij willen. U betaalt een vast bedrag per persoon. Vooraf kunt u een menu bepalen dat past bij uw budget.

In één van onze frituur wagens kunt u op zelf aan de slag als u dit leuk vindt. Heeft u geen zin om te frituren? Dan kunt u bij ons professioneel catering personeel inhuren. U kunt dan al uw aandacht verdelen over uw gasten. De meeste gasten hebben behoefte aan aandacht en een prettige sfeer.

Onze ervaring is dat gastvrijheid loont. Verschillende opdrachtgevers keren steeds weer terug, zeker als er regelmatig een feestje worden gegeven. Een mobiele frituurwagen huren is en blijft populair, want knapperige friet is niet te versmaden. Wij garanderen u kwaliteit en maatwerk. Dit betekent dat wij ons assortiment kunnen afstemmen op de wensen van u en uw gasten. Als opdrachtgever bent u degene die uiteindelijk beslist wat wij gaan aanbieden, want u krijgt de rekening gepresenteerd.

Op een fuif of feest zijn wij een graag geziene gast. Is ook uw interesse gewekt? De prijzen worden vooraf met u besproken, zodat er achteraf geen verrassingen zijn. U kunt kiezen uit een aantal formules. U betaalt per persoon een vast bedrag of wij rekenen af bij stukverbruik. Dit betekent dat per persoon het daadwerkelijke verbruik wordt gerekend. Onze mobiele frituur wagens zijn te huur voor zowel particulieren als bedrijven. Wilt u meer weten over onze verhuur opties of combinatie met andere eetwagens? Geef uw wensen aan ons door en wij zorgen voor een menu op maat.Copyright 2023 Food-en-drankentrucks.be | Contact | Sitemap