Mobiele wafelkraam

Mobiele wafelkraam  Mobiele wafelkraam

Een mobiele wafelkraam is op ieder feest een succes. De geur van Belgische wafels is geweldig en het aanzicht van dampende wafels doet ons watertanden. Met slagroom of een klontje roomboter is het genieten van een authentieke Belgische traktatie. Onze Belgische wafels zijn wereldwijd bekend. Een heerlijke versnapering waarmee u hoge ogen zult scoren op uw feestje. U kunt direct één van onze wafelkramen huren. Wij komen op vrijwel iedere locatie. Ook bij u thuis. Wij zorgen voor een heus wafelfestijn!

Een wafelkraam huren is leuk voor elke gelegenheid. Onze wafelkramen nemen weinig ruimte in beslag. Ze zijn een smaakvolle aanvulling voor alle denkbare feesten.

In onze mobiele wafelkraam kunnen wij verschillende wafels voor u maken. Houdt u van Brusselse of Luikse wafels? Een Brusselse wafel is licht van structuur en wordt warm gegeten met poedersuiker en slagroom. De Luikse wafel is anders, want de suiker bevindt zich al in de wafel. Een echt typisch Belgisch dessertje is de boterwafel. De boterwafels kunnen wij serveren met slagroom, suiker, fruit of confituur. Samen met u zorgen wij ervoor dat er voldoende keuze is voor uw gasten.

Het leuke van onze mobiele wafelkramen is dat u ze voor allerlei soorten feestjes kunt boeken. Onze wafelwagens zijn te huur voor kleine en grote feesten. Wij komen regelmatig op een fuif aan huis. Maar u kunt ons ook boeken voor grote evenementen. Wij leveren altijd maatwerk. Onze wafelwagens worden bemand door professioneel personeel. Zij hebben een gastvrije instelling en weten wat het is om op een feest te staan. Ze zijn flexibel en kunnen op iedere situatie goed inspelen.

Elke mobiele wafelkraam is professioneel ingericht en van alle luxe voorzien. De wafels worden gebakken in een professionele wafelijzer en geserveerd op een plat bord. De gasten kunnen kiezen uit een aantal soorten toppings. Poedersuiker, slagroom, chocoladesaus of vers fruit zoals aardbeien of warme kersen. Deze feestelijke, warme lekkernij is heerlijk op koude winterdagen, maar past ook uitstekend op een zomers feest.

Als verhuur specialist in onder andere mobiele wafelwagens weten wij ieder feest op te leuken met onze bijzondere versnaperingen. Wij werken met overzichtelijke prijzen. Zo kunt u kiezen voor een prijs per consumptie of een vaste prijs per persoon. In het laatste geval kunnen uw gasten onbeperkt wafels eten tegen een vaste prijs. Goed idee? Wacht dan niet te lang met boeken, want onze wafelkramen zijn populair!Copyright 2023 Food-en-drankentrucks.be | Contact | Sitemap