Mobiele drankkraam

Mobiele drankkraam  Mobiele drankkraam

Een mobiele sfeervolle drankkraam huren is een leuke manier om de drank op uw feest te laten verzorgen. Wij hebben verschillende drankkramen te huur met bediening. Wij bieden u de keuze uit een breed assortiment aan reguliere dranken zoals frisdranken, bronwater, fruitsappen, bieren, speciale bieren, wijn, cava en champagne. Bent u op zoek naar een drankwagen met aperitieven van de allerbeste merken? Ook dan zijn wij u graag van dienst. Wij leveren altijd maatwerk.

Als specialist in de verhuur van onder meer mobiele drankkramen, kunnen wij ieder feest goed bevoorraden. U kunt genieten van het feest en wij zorgen voor de rest. Wilt u behalve een drankje ook een hapje aanbieden? Dan kunt u ook uitstekend bij ons terecht. In combinatie met een mobiele drankwagen kunt ook een gezellige eetwagen huren; van hotdogkraam tot pannenkoekenwagen.

Onze drankkraam kan op veel manieren worden ingezet. Ook als alternatief voor het bekende traditionele biercarrousel. Echter, onze drankwagen is niet alleen voor uitgifte van bier, maar kan ook worden ingezet voor het schenken van wijnen, frisdranken en vele andere soorten dranken. Een toonbeeld van een rijdende bar.

Op een feestje is een mobiele drankkraam een gezellig middelpunt. Krijgt u veel gasten? Wij hebben meerdere drankkramen te huur, zodat niemand lang hoeft te wachten of te dringen. Onze mobiele drankwagens worden bemand door professioneel personeel. Zij hebben een gastvrije instelling en weten wat het is om op een feest te staan.

Onze dranken kramen zijn niet alleen bedoeld voor volwassenen. Ook voor een kinderfeest is het een origineel idee. Is uw zoon of dochter binnenkort jarig? Hoe leuk is het om op fuif te komen en waar een speciale drankkraam is met heerlijke ranja, lekkere limonade, of bijvoorbeeld frisse smoothies? Reken maar dat de vriendjes en vriendinnetjes van uw kinderen volgende keer maar wat graag weer bij u thuis komen.

Met een mobiele drankwagen kunnen wij op vrijwel iedere locatie komen. Bij u thuis of op locatie. Een ander voordeel van een mobiele drankkraam is dat u niet aan sluitingstijden bent gebonden. Dus als de sfeer er goed in zit, gaan we door met feesten tot in de kleine uurtjes.

Zowel particulieren als bedrijven kunnen een beroep doen op onze mobiele drankkraam. De wagen is voorzien van voldoende koelmogelijkheden voor frisdrank en sterke dranken zoals rum, cognac en oude en jonge jenever. Wist u trouwens dat Amerikaanse bartenders in de negentiende eeuw veel cocktails maakten op basis van jenever? En nu zijn topbartenders in Londen en New York weer hard op zoek naar nieuwe, authentieke producten. Wij houden de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten. Wie weet hebben wij binnenkort weer een nieuw drankje in onze drankwagen.

U kunt direct één van onze sfeervolle drankkramen boeken. Met hun open en toegankelijke opbouw is het altijd feestelijk en gezellig. U kunt bij de verhuur van een mobiele drankkraam ervoor kiezen om deze met of zonder bedienend personeel te nemen. De keuze is aan u. Wij zijn altijd in voor een feestje!Copyright 2023 Food-en-drankentrucks.be | Contact | Sitemap