Mobiele fritwagen

Mobiele fritwagen  Mobiele fritwagen

Het huren van een mobiele fritwagen is in heel Europa populair. Ook in België en Nederland. Onze frituurkramen in retrostijl zijn al een attractie op zichzelf, zowel voor particulier als bedrijf. Vlaamse frieten in een puntzak is smullen geblazen voor jong én oud. Hebt u binnenkort een personeelsfeest of grote fuif, dan zijn onze fritwagens te huur om uw gasten te voorzien van lekker eten; frit en snacks met de lekkerste sauzen uit België. Wij leveren maatwerk en kwaliteit tegen een scherpe prijs. Als u uw catering uitbesteed aan een professional, bent u verzekerd van een vlot verloop. Laat ons nu weten wat uw wensen zijn, dan komen wij met een passend voorstel.

Wij hebben steevast een breed gamma aan snacks en hapjes in huis, zodat u kunt kiezen uit een bijzonder ruim aanbod. In onze mobiele fritwagen gaat dat van een klassiek pak Vlaamse frieten tot een hamburger en een hotdog, groentesnacks, stoofvlees en nog veel meer. Bent u op zoek naar een mobiele fritwagen die uw feest een extra dimensie geeft en tegelijk snel en verzorgd overheerlijke frietjes serveert? U bent dan bij ons aan het juiste adres.

Het eten van friet is meer dan alleen genieten van onze speciale Belgische frituur. Onze vintage wagens zorgen voor een sfeervolle uitstraling en ons personeel is altijd vriendelijk. De frieten worden gemaakt van de beste Belgische aardappels, zodat wij garant kunnen staan voor kwaliteitsfriet.

Wij zijn mobiel en kunnen dus op iedere locatie komen; ook bij u aan huis voor een gezellig frietfestijn. U kunt 365 dagen per jaar een vintage fritwagen huren; dus ook in de weekenden en op feestdagen. Een frit wagen is een originele, leuke manier om alle gasten eens flink te verwennen. Wilt u van uw feest een gezellig samenzijn maken? En dat zonder zelf veel inspanningen te moeten leveren? Dan is onze mobiele fritkraam de perfecte oplossing. Met deze originele en flexibele formule zijn wij u graag van dienst.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden, prijzen of andere zaken dan kunt u geheel vrijblijvend informatie aanvragen. U kunt ook direct boeken als u weet wanneer u uw feestje gaat organiseren en hoeveel gasten u ongeveer verwacht. Met een mobiele fritwagen bent u ten slotte zeker van een trendy touch die in smaak zal vallen. Het precieze aantal personen kunt u later nog aan ons doorgeven. Uw mobiele frit kraam staat dan alvast genoteerd. Wij zullen er zijn!Copyright 2023 Food-en-drankentrucks.be | Contact | Sitemap