Fastfood catering

Fastfood catering  Fastfood catering

Wilt u uw gasten eens echt verrassen? Met mobiele fast food catering wordt uw feestje op locatie of fuif aan huis zeker een succes. Friet en snacks behoren tot categorie fastfood, maar wij kunnen ook gezond fast food voor u en uw gasten bereiden. Wat dacht u van kleine loempia’s met groenten of een aardappelspies? Gezond en toch erg lekker. Wij bereiden vlot en goed snacks en hapjes tegen een scherpe prijs. Heeft u andere wensen? Laat het ons dan weten. Net zoals kwaliteit staat ook service bij ons hoog in het vaandel.

Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij op catering gebied op vrijwel alle wensen goed inspelen; van fastfood tot uitgebreide gerechten. Vrijwel alles is mogelijk. Organiseert u binnenkort een feest bij u thuis of een groots evenement? Dan kunnen wij zeker iets voor u betekenen; van fastfoodcatering tot drankcatering. Wij kunnen ieder feestje van a tot z verzorgen.

Wij zorgen voor een uitstekende logistiek achter de schermen en voor professionele medewerkers die zich volledig inzetten om alle gasten of bezoekers zo vlot mogelijk te bedienen. Lang wachten is er niet bij, want van tevoren hebben wij van u een indicatie van het aantal gasten gekregen. Hier houden wij rekening mee. Indien nodig, zetten wij meerdere mobiele wagens in. Wij garanderen dus geen lange rijen en ongeduldige mensen. Op tijd en naar wens kunnen wij de inwendige mens voorzien met een lekkere snack. Uiteraard voldoen onze wagens aan alle hygiëne- en veiligheidseisen van deze tijd.

Onze mobiele fast food wagens zijn professioneel ingericht. Dit betekent dat wij zowel kleine als grote groepen vlot kunnen bieden. Een professionele, mobiele eetstand op uw feest of fuif betekent ook dat u zich over de catering geen zorgen hoeft te maken, want wat u ook kiest wij zorgen dat het als een feestje smaakt! Bovendien kunnen uw gasten met onze all-in formule eten zoveel zij willen. U betaalt een vast bedrag per persoon. Dat is wel net zo prettig, want u weet van tevoren wat fastfood catering u gaat kosten.

De tijd is voorbij dat u zelf staat te koken op een feestje, want wij nemen u al het werk uit handen. Creatief met eten en producten bezig zijn is voor ons zeer belangrijk. Wij bedenken steeds meer manieren om fastfood catering origineler te maken en mooi te presenteren. Daarbij denken wij letterlijk ‘out of the box’ waarbij vrijwel alles mogelijk is.

Mond-tot-mond reclame is de beste reclame die een bedrijf zich maar kan wensen. Dankzij vele tevreden klanten zijn wij nu aardig populair. Wij verzoeken u dan ook om tijdig uw fastfood catering te regelen. Uw feestje willen wij niet missen. U kunt direct boeken of ons bellen voor een persoonlijk gesprek. U kunt dan al uw wensen aan ons kenbaar maken. Salut!Copyright 2023 Food-en-drankentrucks.be | Contact | Sitemap