Mobiele maatjeswagen

Mobiele maatjeswagen  Mobiele maatjeswagen

Een mobiele maatjeswagen huren is een leuk idee om de catering te verzorgen op uw feest. Met dit concept zijn wij vrij uniek. Ons bedrijf staat bekend om zijn innovatieve catering ideeën. Net als u willen wij ons steeds weer op een originele manier presenteren. Verras uw gasten met een authentieke maatjeskraam in stijl. Dankzij ons succes bestrijken wij inmiddels een breed werkgebied onder meer Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Antwerpen, Limburg, Brussel en Vlaams-Brabant en ver daarbuiten. U kunt direct uw favoriete maatjeskar boeken.

In onze mobiele maatjeswagen hebben wij natuurlijk verse haring, maar ook andere vissoorten zoals kabeljauw, paling en zalm. Er is een verschil tussen jonge haring en maatjesharing. Wanneer de haring op zijn vetst is, zo rond mei en juni, wordt de zogenoemde maatjesharing gevangen. De magere haring, die in de wintermaanden wordt gevangen wordt veelal gebruikt voor marinades, zure haring en rolmops. Een rolmops is een aparte vorm hiervan die onder andere in Nederland veel wordt gegeten. Het is haring, die net hom en kuit hadden geschoten en dus te mager waren om als maatjesharing ingelegd te worden.

Vanuit onze maatjeskar serveren wij maatjes van de beste kwaliteit ter plaatse aan het staartje of jonge haringen in stukjes gesneden met uitje en zuur eventueel op een vers broodje. Voor wie niet van haring houdt, zijn er tal van andere mogelijkheden. Een broodje met kabeljauw of in kruidensaus met Vlaamse friet? Vrijwel alles is mogelijk. Ons streven is dat u van uw feestje een onvergetelijke herinnering kunt maken en daarvoor is onze mobiele maatjeswagen beslist een goede zet.

In onze mobiele maatjeskarren maken wij de visgerechten ter plekke voor u klaar. Dat kan, omdat onze maatjeswagens professioneel zijn ingericht. Dit betekent dus dat wij ook grote groepen vlot kunnen bedienen. Uiteraard treffen wij dan de nodige voorbereidingen. Dit doen wij in eigen huis, want dit gaat een stuk sneller. Wij willen uw gasten immers niet te lang laten wachten op verse maatjes.

Het huren van een maatjeskar is misschien wel geen moderne keuze, maar u maakt er mensen wel blij mee. Als u dit aanvult met een lekker glaasje wijn of een ambachtelijk biertje dan zulle uw gasten zeker tevreden zijn. Wij verzorgen dit graag voor u. Het enige dat u hoeft te doen is de datum van uw feest aan ons door te geven en hoe laat u ons verwacht. Wij zijn altijd ruim op tijd. Heeft u belangstelling voor één van onze maatjeswagens? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen u graag wat de mogelijkheden én de prijzen zijn.Copyright 2023 Food-en-drankentrucks.be | Contact | Sitemap