Professionele brouwerij

Professionele brouwerij  Professionele brouwerij

Onze professionele brouwerij heeft een brede dienstverlening. Wij kunnen dranken leveren aan huis, op locatie maar wij hebben ook mobiele brouwerijen. Deze kunt u huren met professioneel brouwers die voor u en uw gasten een eigen gebrouwen drankje maken. Daarmee bent u uniek en onze drankjes zullen gegarandeerd hoge ogen scoren. Vanuit onze mobiele bar schenken wij onder meer speciaal bier, mixdranken en cocktails.

Een cocktail is een mengsel van meerdere drankjes. Dit kan een alcoholische drank zijn of een smaakmaker zonder alcohol. Verder worden er ook vaak kruiden en vers fruit gebruikt. En uiteraard ijs om de cocktail heerlijk koel te kunnen drinken. Er zijn een paar cocktails waar iedereen wel van heeft gehoord. Wat dacht u van een bloody mary met wodka en tomatensap of een Mojito met rum, suiker, munt en limoen? In onze professionele en mobiele brouwerij bieden wij volop keuze.

België is bekend om zijn diversiteit in biersoorten. Iets waar wij natuurlijk trots op zijn. Wij hebben veel brouwerijen waar ambachtelijk bier wordt gebrouwen. In Brugge vindt u bijvoorbeeld de beroemde brouwerij De Halve Maan. Elke bierliefhebber kent de Brugse Zot en de Straffe Hendrik. De brouwerij Brand in Zuid-Limburg is één van de bekendste en oudste brouwerijen.

Brand is een echte een pilsener. Een pilsener is een biersoort met relatief weinig alcohol. Het is bier van lage gisting en heeft een goudgele kleur. Brand is een pilsener met een milde smaak. Erg lekker. Het schenken van een goed glas bier vergt ervaring door echter brouwers. Het begint met het gebruikmaken van het juiste glas. Hoge rechte glazen zijn bedoeld voor pilseners. Andere bieren vragen om bolvormige glazen. Hierdoor krijgt het bier net een smakelijkere uitstraling met een mooie, dikke schuimkraag.

Viert u binnenkort een feestje en wilt u uw drankvoorraad laten verzorgen door een professionele brouwerij? U bent dan bij ons aan het juiste adres. Wij adviseren u graag. Wij leveren graag maatwerk. Met zorg kiezen wij samen met u de gewenste dranken, zodat elke gast op uw feestje een drankje naar wens heeft. Wij leveren uitsluitend A-merken. Vertel ons over uw feest, zodat wij een duidelijk beeld hebben van de situatie. Uiteraard verzorgen wij ook non-alcoholische drankassortimenten met dranken naar keuze. Liever koffie en thee? Ook daar weten we raad mee!Copyright 2023 Food-en-drankentrucks.be | Contact | Sitemap