Mobiele pizzakraam

Mobiele pizzakraam  Mobiele pizzakraam

Een mobiele pizzakraam huren voor een speciaal feestje? Wij komen met onze pizzawagen op elke locatie. De pizza’s worden voor uw gezelschep vers klaargemaakt. De open keuken, het vlammende vuur, de vakkundigheid van het bereiden is allemaal onderdeel van de beleving die wij met onze pizzawagen meebrengen. Wij garanderen een scherpe prijs-kwaliteitverhouding. Wilt u direct boeken? Dat kan. Via e-mail zijn wij altijd bereikbaar.

Onze mobiele pizzakramen zijn professioneel ingericht, zodat wij alle hulpmiddelen bij de hand hebben om de lekkerste pizza’s te bakken. Een goede pizza maken is een goede balans tussen bloemsoort, de temperatuur van de oven en de wijze waarop het deeg uitgerold wordt. Onze ervaring proeft u terug in het eindresultaat. Een perfecte pizza met een dunne bodem naar wens gevuld! Wij werken enkel met dagverse producten van de beste kwaliteit. Het is geen snelle hap, maar eerlijke Italiaanse bakkunst.

Meer dan een eeuw geleden werden pizza’s nog eenvoudig gebakken met wat kaas en in sommige gevallen ansjovis. Het waren de Amerikanen die Europese pizzabakkers inspireerden om meer ingrediënten te gebruiken en daarmee was de moderne pizza geboren. Wist u dat de eerste moderne pizza werd gemaakt door de bakker Raffaele Esposito van Napoli, in de Italiaanse streek Campania? Hij maakte in 1889 een pizza speciaal voor de Italiaanse Koning Umberto en Koningin Margherita die bij hem op visite waren. De pizza Margherita is genoemd naar die Koningin.

In onze pizzakraam kunnen we een pizza Margherita maken, maar ook nog vele andere moderne pizza’s met ham, kaas, ananas, artisjokken en nog veel meer. Alsof dat allemaal nog niet genoeg is, nodigt onze mobiele pizzawagen ook uit om gezellig samen te komen. Wat is er immers gezelliger dan lekker bijpraten rond een pizzakraam waaruit de heerlijke geur van kruiden dampt?

Houdt u een feestje in een zaal? Geen probleem, want onze mobiele pizzakraam is niet alleen geschikt voor buitenlocaties. Het is wel fijn als wij een plekje krijgen die vrij toegankelijk is, zodat uw gasten de ruimte hebben om te genieten en hun stukjes pizza’s met elkaar te delen om zo het leukste feest in tijden te maken.

Onze sfeervolle ingerichte mobiele pizzakramen zullen u zeker bevallen en wij zullen er alles aan doen om het u volledig naar de zin te maken. Wij werken graag een offerte op maat voor u uit. Uw feest verdient louter de allerbeste zorgen tegen de beste prijs. Onze pizza’s zijn uiterst verfrissend en overheerlijk lekker. Waarom zou u dus nog twijfelen? Neemt u maar eens contact met ons op.Copyright 2023 Food-en-drankentrucks.be | Contact | Sitemap