Mobiele BBQ kraam

Mobiele BBQ kraam  Mobiele BBQ kraam

Een mobiele BBQ wagen huren maakt uw feest compleet. Wij komen met onze mobiele wagens op iedere locatie. Zelfs bij u aan huis. Wij presenteren de lekkerste vleesgerechten. Natuurlijk hebben wij allemaal onze voorkeuren als het gaat om eten vanaf de barbecue. Daarom kunt u bij ons zelf uw menu samenstellen, van hamburgers tot kippenpootjes en van worstjes tot spareribs. Ook met dieetwensen houden wij rekening!

Belgen en Nederlanders houden massaal van barbecueën. Zodra de eerste zonnestraal buiten schijnt halen we alles uit de kast. Vrienden worden uitgenodigd, parken komen vol te zitten met groepen mensen en de lekkerste creaties komen op tafel te staan. Heeft u een keertje geen zin om zelf te barbecueën? Laat ons dit dan voor u doen.

U kunt een mobiele BBQ huren tegen een scherpe prijs. U hoeft geen boodschappen te doen, want wij nemen vlees, groenten, stokbrood, sauzen en friet voor u mee. In plaats van brood of friet bij de barbecue kunnen wij ook zoete aardappelen grillen. Het is zo klaar en u blijft helemaal in de barbecuesfeer.

Jong en oud is gek op barbecueën. Vlees, vis, groenten en nog veel meer is in korte tijd klaar. Dus waarom zou u niet een keer een BBQ wagen huren? De wagens die wij te huur aanbieden inclusief professioneel personeel kunnen zowel kleine als grote groepen uitstekend bedienen. De prijs is afhankelijk van onder meer het aantal gasten en welke gerechten uw voorkeur hebben. Dankzij de ruime hoeveelheid mogelijkheden van onze BBQ kramen beslist u mee wat er op de barbecue verschijnt.

Ons bedrijf is gespecialiseerd in de verhuur van mobiele eetwagens. Een BBQ kraam raden wij aan als u gezellig samenzijn en lekker eten belangrijk vindt. De heerlijke geur, samen tafelen en goede gerechten zorgen voor de fijnste momenten. Met elkaar eten heeft iets intiems. Het betekent dat u even tijd voor elkaar hebt.

Er doen verschillende verhalen de ronde over het ontstaan van een barbecue. Feit is dat het eerste barbecuerecept maar liefst 5500 jaar geleden in Frankrijk werd gevonden. Een recept van geroosterde zebradij met knoflook en peterselie. De afgekloven botten die overbleven werden toen gebruikt als penseel en de houtskool en het achtergebleven vet van het pas gegeten vlees, werd vermengd en gebruikt als tekenstof.

Naarmate de tijd vorderde, ontwikkelde men steeds meer technieken om de warmte van het vuur voor het bereiden van het eten zo goed mogelijk te gebruiken. Later kwam er een rooster, die op het vuur gelegd kon worden, waarop het eten lag. Vergelijkbaar met wat we nu kennen.

Tegenwoordig is het de normaalste zaak van de wereld om uw barbecue te laten verzorgen door een professionele partij. Wij gaan nog een stapje verder, want wij komen met een mobiele BBQ gewoon bij u thuis of op locatie. Wij garanderen maatwerk, lekkere gerechten, leuke bediening en vlekkeloze opkuis achteraf. Het enige wat u hoeft te doen is te boeken. Wij verzorgen de rest.Copyright 2023 Food-en-drankentrucks.be | Contact | Sitemap