Drankcentrale

Drankcentrale  Drankcentrale

Onze drankcentrale levert een uitstekende drankvoorziening op uw feestje thuis of op locatie. Wij komen met een mobiele wagen bij u aan huis en voorzien al uw gasten van de lekkerste dranken. Als u een feestje organiseert kunnen wij het ons zo voorstellen dat u geen zin heeft om de hele avond uw gasten van drankjes te voorzien. Wilt u helemaal uw handen vrij hebben? Dan kunnen wij zorgen voor professionele bediening, zodat u zich helemaal kunt concentreren op uw gasten. Wij garanderen een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Een feest is niet compleet zonder lekkere drankjes. Welke drankjes wilt u uw gasten aanbieden? Of wilt u een breed assortiment, zodat iedereen kan kiezen. Alles is mogelijk. De keuze is eindeloos; van zomerse cocktails, fijne likeuren tot bruisend bier. Sommige drankcentrales leveren alleen de benodigde dranken, maar kunnen wij ook zorgen voor hapjes, broodjes, snacks of uitgebreide gerechten. U kunt altijd rekenen op maatwerk.

Onze mobiele drankcentrale is uitgerust met alle nodige faciliteiten; een blender voor het maken van de lekkerste cocktails, hoogwaardige bierinstallatie voor een koel biertje en natuurlijk grote koelkast voor de nodige frisdrank. Afhankelijk van de grootte van het feest dat u voor ogen heeft, kiest u voor een of zelfs meerdere mobiele drankcentrales.

Met een mobiele drankcentrale bent u verzekerd van een feest dat in de smaak valt. Een feestje waarbij iedereen goed wordt verzorgd. Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, buurtfeest of groot evenement. Wij garanderen een goede service en hoge kwalitatieve dranken.

U kunt het hele jaar door gebruikmaken van onze mobiele drankcentrale. Ook op zon- en feestdagen. Juist dan is er een reden om feest te vieren en wij zijn er graag bij. Heeft u meer gasten uitgenodigd dan er glazen in de kast staan? Geen nood, wij hebben voldoende voorraad. Kristallen glazen, longdrinkglazen enz.

De keuze voor het te gebruiken glaswerk is afhankelijk van de soort drank. Zo is een kristallen glas voor iedere wijn het beste. Het dunne glas ‘voelt’ lekker in de hand en tegen de mond. In longdrinkglazen doen wij frisse en fruitige mixjes met ijs. Een fluit is eigenlijk het enige glas waaruit champagne kan worden gedronken. Door de vorm blijft de drank regelmatig en langdurig bruisen.

U kunt kiezen uit een aantal prijsformules. Bij een all-in formule kunnen uw gasten onbeperkt drankjes bestellen, maar u kunt er ook voor kiezen om per consumptie af te rekenen. Afhankelijk van uw budget kiest u wat voor u het beste is. U kunt direct een arrangement boeken. Wilt u meer informatie over het huren van een mobiele drankcentrale? Neem dan even contact met ons op.Copyright 2023 Food-en-drankentrucks.be | Contact | Sitemap