Drankbrouwer

Drankbrouwer  Drankbrouwer

Als professionele drankbrouwer zorgen wij ervoor dat al uw gasten op uw feest worden voorzien van een drankje naar wens. Wij leveren maatwerk en een perfecte service. U kunt bestellen wat u maar wilt; wij zorgen dat elk drankje aanwezig is. Van frisdranken tot alcoholische dranken. Onze prijzen zijn scherp en met ons voordelige arrangementen kunt u zelf de kosten in de hand houden. U kunt ervoor kiezen om een vaste prijs per persoon te betalen. Uw gasten kunnen dan onbeperkt drankjes bestellen of u kunt ervoor kiezen om per consumptie af te rekenen.

Wij brengen uw dranken in een mobiele drankkraam. Doordat wij mobiel zijn kunnen wij op iedere locatie aanwezig zijn. Ook komen wij aan huis. Geeft u thuis een intiem feestje? Wij stemmen, als professioneel drankbrouwer, ons assortiment af op uw wensen en behoeften. Wij passen dan ook telkens onze drankvoorraad aan. Zijn er kinderen op het feestje, dan zorgen wij voor voldoende frisdrank.

De meest populaire drank is bier, zeker de ambachtelijke gebrouwen bieren. De Belgische biercultuur geldt als een van de meest verfijnde van de wereld, want het is het enige land waar bier van spontane gisting wordt gebrouwen. De basis ingrediënten zijn graan, hop, gist en natuurlijk water. De beste bieren hebben wij opgenomen in ons assortiment en laten u en uw gasten hier graag van meegenieten. Leuk voor op een personeelsfeest of fuif aan huis.

Ambachtelijk gebrouwen bieren noemen we ook wel speciaalbieren. Ze hebben allemaal hun eigen uniek smaak en verhaal. Een bekend Belgisch biersoort is Rochefort. Het water, een bijzonder belangrijke grondstof, zowel kwalitatief als kwantitatief, komt direct van vanuit een natuurlijke bron. De gisting vindt in een aantal stappen plaats. Het bijzondere is dat in de fles het laatste proces plaats vindt waardoor dit bruine bier zijn volle smaak vrijgeeft.

Wij weten alles over dranken. Onze professionele drankbouwers vertellen u er graag meer over. Niet alleen weten zij alles over speciaalbieren, maar ook wijnen is bekend terrein. Een overheerlijke witte wijn is bijvoorbeeld de Pinot Blanc van Aldeneyck. De bekende wijngaarden van Aldeneyck liggen verspreid in Nederland en België. Wilt u liever een droge schuimwijn? Kies dan voor een Pinot Brut. Fris en met een lage dosage, dus strak droog.

Heeft u speciale wensen? Laat het ons weten, want vrijwel alles is mogelijk. Geniet van onze professionele drankencatering tegen een scherpe prijs. Wij zijn graag op uw fuif aanwezig! Onze drank brouwers ontzorgen u graag op ieder gebied. Dit betekent dat wij ook alles schoon achterlaten; geen vaat en vuilniszakken vol met lege blikjes en flessen. Contacteert u ons maar eens!Copyright 2023 Food-en-drankentrucks.be | Contact | Sitemap