Mobiele steakkraam

Mobiele steakkraam  Mobiele steakkraam

Een mobiele steakkraam huren is plezier voor iedereen. Jong en oud kunnen genieten van een lekker, stukje vlees met groente en friet. Vanuit het idee dat op een feest voor alle gasten lekker eten aanwezig moet zijn, is onze professionele steakkraam tot stand gekomen. Met een verscheidenheid aan verschillende steakgerechten nemen wij uw gasten mee op reis naar een culinair hoogstandje. Dit culinaire hoogstandje in combinatie met een ruim assortiment aan tapbieren en mooie wijnen maakt dat er voor elk wat wils is. Voor het huren van één van onze steakkramen betaalt u een scherpe prijs. Boeken? Dat kan direct.

Met onze mobiele steakkramen en professionele bediening staan wij garant voor een onvergetelijke belevenis. Een avontuur waar uw gasten niet over uitgepraat raken. Ter plekke vertonen wij onze creatieve kookkunsten met als eindresultaat een heerlijke steak die meteen kan worden uitgeserveerd met bijgerechten naar wens.

Een steak kan gegrild of gebakken worden, maar niet te lang anders wordt het vlees taai. Afhankelijk van de dikte van het vlees duurt het bakken slechts enkele minuten. Dit betekent dat wij, na de nodige voorbereidingen, vlot kunnen uitserveren. Uw gasten op uw feestje hoeven niet lang te wachten op een maaltijd en dat is natuurlijk weer een pluspunt. Een ander pluspunt van onze mobiele steakkraam dat wij vrijwel overal kunnen staan, mits er een stabiele ondergrond is. Zowel binnen als buiten. Bij mooi weer is gezelliger om met z’n buiten te eten, maar weer kunnen we niet sturen. Onze steakwagen gelukkig wel.

Onze mobiele steakwagen is een bus die wij hebben ingericht als keuken. Het bijzondere van onze steakwagen is dat deze geheel in retrostijl is. Met een voet in het verleden en de andere in het heden kunnen u en uw gasten genieten van een feestelijke maaltijd. Een steak is op menig fuif een echte hit!

Een steak is eigenlijk de benaming voor een biefstuk. Het woord is afkomstig van het oud Noorse woord 'steik' dat roosteren betekent. Het vlees wordt normaal gesproken van de grotere delen, afkomstig van het rund gesneden. De meest bekende steak is wel de ribeye steak. Het vlees is botermals en heeft soms een klein randje vet. Met een steaksaus of rode wijnsaus heeft u een heerlijk steak. Omdat de ene gast meer behoefte heeft aan vlees dan de andere, zorgen wij ook voor voldoende groenten, aardappelen en frietjes. Op wensen inspelen noemen wij maatwerk en daar kunt op vertrouwen.

Wij hebben voor u twee voordelige bestelformules. U kunt kiezen voor een vast bedrag per persoon voor een onbeperkt aantal consumpties of u kunt betalen per stuk. Dit betekent eindbedrag gelijk is aan het aantal consumpties. Voor welke formule u ook kiest, wij zorgen ervoor dat alles tot in het kleinste detail wordt geregeld. Met een mobiele steakkraam kunnen wij zelfs bij u aan huis komen. Contacteer ons als u speciale wensen heeft, want wij zijn er voor ú. Alles is mogelijk!Copyright 2024 Food-en-drankentrucks.be | Contact | Sitemap