Mobiele ijswagen

Mobiele ijswagen  Mobiele ijswagen

Op zoek naar een origineel idee om de gasten op uw feestje te verwennen? Een mobiele ijswagen is een superidee! Onze ijswagens zijn mobiel genoeg om zowel binnen als buiten neer te zetten. Wilt u zelf scheppen of laat u dit liever door een vriendelijke, professionele ijsschepper doen? Ook dat is mogelijk.

U kunt bij ons ijskramen huren met of zonder personeel. Bij uw aanvraag kunt u zelf aangeven welke smaken u in de ijswagen wilt hebben. Aardbei, banaan, kiwi of ijs met een lekkere roomsmaak zoals stracciatella, tiramisu of witte chocolade. Slagroomijs? Het lijkt erg op roomijs, maar heeft een wat hoger vetgehalte. . Dit komt doordat er slagroom aan toegevoegd is, in plaats van de minder vethoudende room. Voor welk ijs u ook kiest, wij zorgen ervoor dat u bij ons onbeperkt kunt genieten. Loopt het water u al in de mond? Het boeken van een ijskraam is een koud kunstje!

Wij zijn met z’n allen dol op ijs. Een mobiele ijswagen huren is pure verwennerij voor jong én oud. Vers ijs scheppen op uw feest betekent een vrolijke boel. Onze ijswagen in retrostijl zorgt voor de juiste sfeer. Onze ijskraam voldoet aan de strengste hygiëne eisen en heeft maar een beperkte ruimte nodig waardoor de wagen bijna overal neergezet kan worden. Regent het buiten? Dan gaan we met z’n allen naar binnen. We laten ons tegenhouden door het weer.

In de lente en zomer is een mobiele ijskraam bijzonder populair. Een ijsje zorgt even voor verkoeling op een verhit feest. Het is misschien wel het lekkerste seizoenproduct. Anders dan vaak wordt gedacht is de consumptie van ijs per hoofd van de bevolking in Europa niet het hoogst in warme mediterrane landen, maar juist in noordelijk gelegen landen zoals België en Nederland. En ijs wordt altijd weer anders gegeten. Wij eten ijs graag uit een hoorntje of bakje.

Wij komen met een mobiele ijswagen op iedere locatie, maar kunnen ook bij u aan huis komen. Nadat onze ijskraam goed is geïnstalleerd, kan iedereen toeslaan. De aanwezigheid van een ijskraam geeft een extra dimensie aan een feestje. Het is gezellig, lekker en bovendien betaalbaar.

Als specialist in verhuur van ijswagens hanteren wij scherpe prijzen. De prijzen worden vooraf met u besproken, zodat er achteraf geen verrassingen zijn. De kosten van een feest kunnen al snel hoog oplopen. U kunt kiezen uit een aantal formules. U betaalt per persoon een vast bedrag of wij rekenen af bij stukverbruik. Dit betekent dat per persoon het daadwerkelijke verbruik wordt gerekend. U kunt uiteraard ook direct één van onze mobiele ijswagens in retrostijl boeken. Vrijwel alles is mogelijk. Voor 1 tot 1000 en meer personen! Op tijd gereserveerd betekent dat u op ons kunt rekenen. Wij nemen u graag alle zorgen uit handen. Geniet van ons maatwerk!Copyright 2023 Food-en-drankentrucks.be | Contact | Sitemap