Mobiele frituurkraam

Mobiele frituurkraam  Mobiele frituurkraam

Als specialist in de verhuur van mobiele frituurkramen kunnen wij voor u de catering verzorgen tegen een scherpe prijs. Een grootschalige inkoop betekent een ruime voorraad en lage prijzen. Daarom is het voor u aantrekkelijk om een frituurkraam te huren voor op een feest. Wij komen aan huis of op de door u gewenste locatie. Het menu wordt in overleg met u samengesteld. Zo kunt u de kosten in eigen hand houden. Direct boeken? Ja hoor, dit kan. Wij bezorgen u een fantastisch frietfeest met onbeperkt smullen en buikje vullen.

Een mobiele frituurkraam huren is een perfecte oplossing voor het verzorgen van het eten voor uw gasten. Veel mensen denken dat een frituurkraam huren een dure aangelegenheid is, maar niets is minder waar! Met een breed assortiment aan friet en snacks kunnen wij heel wat puntzakjes voordelig vullen. Vooraf spreken wij een prijs af, zodat u niet voor onverwachte verrassingen komt te staan.

Onze authentieke mobiele frituurkramen zijn professioneel ingericht. Dit betekent dat wij zowel kleine als grote groepen vlot kunnen bedienen met lekkere Vlaamse friet en snacks. Wij werken alleen met kwaliteitsmerken, bereid door mensen die het vak tot in de puntjes verstaan. Op gebied van recepties, feesten en vele andere gelegenheden zijn wij de perfecte partner voor u. Wij leveren maatwerk. Geef uw wensen aan ons door en wij zorgen voor een menu op maat.

Een mobiele frituurkraam op uw feestje of fuif is gegarandeerd een treffer. Iedereen, zowel kinderen als volwassenen, kan immers smullen van een lekkere Vlaamse friet en typische Belgische snacks zoals garnalenkroketjes, frikandellenkoek en curryworsten. Onze frituurkramen zijn te huur voor zowel particulier als bedrijf.

Onze sfeervolle frituurkramen zorgen voor blije gezichten, want wie houdt er nu niet van friet? De frieten worden gemaakt van de beste aardappels, zodat wij garant kunnen staan voor kwaliteitsfriet. Goudgeel en knapperig. U proeft het verschil! Friet eten we met een lekker sausje. Mayonaise is vrij vet, maar wel erg lekker. Als alternatief kunt u onder meer kiezen voor ketchup, mosterdsaus of curry die wat minder calorieën bevatten.

Wij bieden een mobiele frituurkraam te huur aan, met of zonder personeel. Omdat het bakken van friet en snacks nogal wat tijd kost en ervaring vereist, kiezen veel mensen voor professionele koks. Maar u mag het natuurlijk ook zelf proberen! Wij zorgen voor de entourage. Een frituurkraam zorgt al snel voor een ontspannen sfeer. Iedereen loopt door elkaar en kan eten waar hij of zij zin in heeft. Het begin van een te gek feestje!

Op een fuif of feest zijn wij een graag geziene gast. Is ook uw interesse gewekt? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op, wij maken graag een offerte op maat voor u. U zult verbaasd zijn over de mogelijkheden bij ons. Wij bieden u de keuze uit meerdere arrangementen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor onze all-inn formule waarbij u een vast bedrag per persoon betaalt. Of u kunt kiezen om per stuk te betalen. U kunt direct boeken en het exacte aantal personen op een later tijdstip aan ons doorgeven. Uw mobiele frituurkraam staat dan alvast gereserveerd!Copyright 2023 Food-en-drankentrucks.be | Contact | Sitemap