Mobiele snackwagen

Mobiele snackwagen  Mobiele snackwagen

Een mobiele snackwagen huren op uw feest? U bent bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een snack wagen te huur voor kleine en grote feesten; op locatie of bij u aan huis. U kunt ervoor kiezen om zelf te bakken of om ons professionele personeel in te huren. De meeste mensen kiezen voor de laatste optie. Personeel inhuren heeft voordelen. Zeker als u veel gasten verwacht. Met zorg en aandacht zorgen wij ervoor dat de catering geheel naar wens verloopt. U kunt uw aandacht volledig richten op uw gasten. Heeft u belangstelling? U kunt direct boeken!

Een mobiele snackwagen op een feestje valt altijd goed in de smaak. Het is laagdrempelig en zorgt al vlot voor een ontspannen sfeer. Wie geniet er nu niet van een lekker frietje met bijhorende snack? Het menu kan variëren. Afhankelijk van uw budget en wensen. In overleg bepalen wij welke snacks er worden geserveerd.

Onze authentieke mobiele snack wagen voldoet aan alle laatste kwaliteitseisen, waardoor wij snel en hygiënisch kunnen werken en uw gasten nooit lang hoeven te wachten. Daarnaast werken wij uitsluitend met kwaliteitsproducten en staat klantvriendelijkheid bij ons op de eerste plaats! Wij verzorgen al jarenlang de catering op maat tijdens diverse soorten feesten; personeelsfeesten, bruiloften, buurtfeesten en kinderpartijen aan huis.

Verse friet, hoe lekker kan dat zijn. Met een beetje zout, een flinke toef saus en dat in een puntzak is een traktatie voor jong en oud. Reden genoeg om ook op uw feest onze snackwagen te boeken. Uiteraard maken de snacks het feestje compleet. Met onze snackwagen zijn wij ruim voor aanvang aanwezig. Zodra de eerste gasten binnenstromen, zetten wij de frituurpannen aan. De frietjes en snacks worden gebakken in plantaardig vet, zodat ze minder vet zijn. Bovendien frituren wij niet langer dan nodig is.

Onze jarenlange ervaring leert ons dat een mobiele snackwagen op ieder feest een succes is. Voor jong en oud. Als u op uw feestje dus graag wilt uitpakken met een gezellig eetstand, dan is onze snack wagen beslist een goed idee. Friet en snacks doen het goed op elk moment van het jaar. U kunt vooraf een prijs afspreken, zodat u niet naderhand voor verrassingen komt te staan. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden en prijzen? Neemt u dan vrijblijvend even contact met ons op.Copyright 2023 Food-en-drankentrucks.be | Contact | Sitemap