Drankencatering

Drankencatering  Drankencatering

Met familie, vrienden of relaties genieten van een goede sfeer en lekkere dranken doet u met onze perfect verzorgde drankencatering. Zonder te rennen en vliegen om het iedereen naar de zin te maken, kunt u ontspannen achterover hangen. Onze professionele medewerkers schenken en serveren graag voor u wat u wenst zodat u feest kunt vieren. Wanneer het feest ten einde is nemen onze medewerkers alles weer mee zodat u niet met de rommel achter blijft. Drankencatering van topkwaliteit die in uitstekende banen geleid wordt door één partij. Dat wilt u toch ook? U kunt direct boeken!

De juiste dranken in de juiste hoeveelheid voor het juiste publiek is vaak maatwerk. Wij noemen dit drankencatering. Mobiele drankencatering thuis of op locatie maakt uw leven een stuk makkelijker. U hoeft geen inkopen te doen, niet te serveren en de afwas nemen wij mee. Makkelijker kunnen wij het u niet maken.

Onze kennis maakt het mogelijk om ook grote aantallen gasten of bezoekers snel en efficiënt te kunnen bedienen. Uiteraard wordt dit ondersteund door onze vakbekwame medewerkers en het juiste materiaal. Onze drankencatering is inzetbaar voor een feestje aan huis of een groot evenement op locatie. Onze mobiele wagens zijn compleet uitgerust met bar, koelingen en personeel. Tijdens onze aanwezigheid kunnen uw gasten onbeperkt gebruikmaken van de lekkerste drankjes die u van te voren samen met ons heeft uitgekozen.

Wij leveren vrijwel alle soorten dranken; van bruisend bronwater tot sterke whisky en alles wat daar tussen in zit. Drankencatering is voor ons veel omvattend. Bij dranken denken wij niet alleen aan gekoelde fris- en alcoholhoudende dranken, maar is er veel meer. Zo denken wij dan ook aan welkomstdrankjes en aan warme dranken, zoals koffie en thee. En wat daarbij geserveerd kan worden. Wat dacht u van een culinair borrelhapje met roomkaas en gerookte zalm? Wij kunnen voor u de leukste en meest luxe borrelhapjes en culinaire hapjes maken voor elke gelegenheid. Een bruiloft, verjaardag, bedrijfsfeest of communiefeest?

Wij hebben reeds de meest uiteenlopende feesten mogen verzorgen met de meest veelzijdige drankencatering en steeds weer verrassende hapjes. Het klaarmaken van de hapjes doen wij op het laatste moment, zodat u kunt rekenen op een uitstekende kwaliteit. Onze prijzen? Dit hangt af van uw wensen.

Onze drankencatering kent een aantal formules zoals een all-in formule of een per stuk formule. All-in betekent dat wij een vast bedrag per persoon berekenen voor een onbeperkt aantal consumpties. Per stuk is het totaalbedrag op basis van de gebruikte consumpties. De all-in formule heeft als belangrijk voordeel dat u van tevoren weet wat de kosten zullen zijn. De keuze die u maakt kan afhangen van uw budget. U bepaalt. Alles zal in overleg met u of met de contactpersoon op locatie uitgevoerd worden. U kunt direct een arrangement boeken. Heeft u nog vragen of bijzondere wensen? Belt u ons dan gerust even.Copyright 2023 Food-en-drankentrucks.be | Contact | Sitemap