Mobiele hamburgerkraam

Mobiele hamburgerkraam  Mobiele hamburgerkraam

Met een mobiele hamburgerkraam op uw feestje is het smullen geblazen. Verjaardag, communiefeest, bruiloft of bedrijfsevent in het vooruitzicht? Een happening met uw vereniging? Wij zorgen voor lekker eten, gezelligheid en fun! Met de lekkerste hamburgers verrassen wij uw gasten. U kunt direct een arrangement boeken tegen een scherpe prijs.

In onze mobiele hamburgerwagen maken wij verse hamburgers van puur rundvlees. Wij bakken de burgers en broodjes en uw gasten bepalen zelf de toppings, hoe leuk is dat! Ze kunnen een keuze maken uit onder meer sla, tomaat, gebakken uienringen en de lekkerste sauzen.

Van origine bevat de hamburger niet meer dan alleen maar zeezout en zwarte peper, maar wij kunnen ook speciale melanges van kruiden gebruiken die de smaak wat breder trekken. Aan de smaak van het vlees is de afgelopen jaren hard gewerkt. Inmiddels hebben wij een product waar wij zeer trots op zijn en u en uw gasten graag van laten genieten; een puur, mooi, duurzaam en eerlijk product dat zeer smaakvol is en weinig tot geen toevoegingen nodig heeft. De techniek beheersen wij tot in detail. Een hamburger moet niet te dik en niet te dun zijn, en mag geen scheurtjes hebben omdat hij anders tijdens het grillen of bakken uit elkaar valt.

Onze mobiele vintage hamburgerkraam is uitgerust met een professionele keuken en een groot uitklapbaar luik van waaruit wij de hamburgerbroodjes serveren. U kunt deze huren voor zakelijk gebruik, maar onze hamburgerkramen zijn ook te huur voor bruiloften, verjaardagen of andere feestelijke privé aangelegenheden.

De hamburger is geboren in Amerika, maar heeft in Europa een lang leven gekregen. Het New Yorkse Delmonico’s zette in 1830 als eerste de hamburger op de kaart, maar de variant met broodje kwam pas rond 1900 in opmars. Wie nu als eerste een hamburgerbroodje heeft geserveerd is nog steeds een discussie. Daar doen wij echter niet aan mee. Wij houden ons bezig met maken van deze lekkere broodjes!

Bij lekker eten speelt naast de keuze ook nog eens het ‘vers’ gevoel een rol. We willen gezond eten, maar toch ook lekker én tegen een betaalbare prijs. U bent dan bij ons aan het juiste adres.

Een mobiele hamburgerwagen zal op uw feestje zeker hoge ogen scoren. Niet alleen vanwege het lekkere eten, maar ook de gezellige sfeer die u er gratis bij krijgt. Omdat onze hamburgerkramen mobiel zijn, kunnen wij op iedere locatie aanwezig zijn. Bij u thuis of op een andere locatie. Het kan zijn dat u een zaal of partytent heeft gehuurd; wij zijn er graag bij. Vraag u maar eens een offerte aan. Onze prijzen zullen u zeker bevallen. Salut!Copyright 2023 Food-en-drankentrucks.be | Contact | Sitemap