Mobiele pastakar

Mobiele pastakar  Mobiele pastakar

Pastakarren bieden wij te huur aan voor zowel particulieren als bedrijven. Een mobiele pastakar huren voor op een feestje aan huis of bedrijfsfeest op locatie? Het is allemaal mogelijk, want wij bedienen zowel kleine als grote groepen tot meer dan 1000 personen. Onze verhuur in pasta wagens is populair, want ons assortiment is divers. Van macaroni tot ravioli! Is de datum van uw feest inmiddels bekend? Dan kunt u nu onze sfeervolle pastakar boeken tegen een zeer voordelige prijs.

Onze pastakar is een mobiel ontmoetingspunt waar iedereen elkaar tegenkomt. Het is een iets anders dan het traditionele buffet of een mobiele frietkraam! De originaliteit en de professionele uitwerking zal zeker indruk maken op uw gasten. Bovendien zijn uw gasten niet gebonden aan een vaste zitplaats. Wij serveren vanuit onze mobiele pastawagen. Wie weet wie u onderweg nog tegenkomt? De beste gesprekken vinden plaats voor onze pastakar!

Onze kookkunsten zorgen altijd voor nieuwsgierige blikken. De ene gast naar de andere volgt in rap tempo. Niet alleen vanwege de heerlijke Italiaanse geuren, maar ook onze sfeervolle pastakar trekt aandacht. Vanuit de keuken horen ze gerommel, want wij zijn druk in de weer met de voorbereidingen. Eindelijk is het dan zover, de luifel gaat open en uw gasten kunnen bestellen.

Een mobiele pastawagen is in feite een Italiaanse keuken. In de pastawagen hebben we precies datgene aan boord dat nodig is voor het bereiden van echte lekkere pasta. Met onze pastakar kunnen we op elke locatie en op elk feest komen, zoals bij u aan huis, bij uw vereniging, op een campingterrein. Overal waar voldoende ruimte kunnen wij staan.

Een pastakar huren is zeker aantrekkelijk als u een grote groep moet voorzien van eten en drinken. Naast de menu's die wij vanuit onze pastakarren serveren kunnen we servies leveren, tafels en stoelen en ook aparte wagens met drank, waaronder speciaalbieren, wijn en frisdrank. Wij kunnen dus de totale catering van uw feest verzorgen.

Pasta kan in zowel warme als koude gerechten worden gebruikt. Zin in een pastasalade? Uw gasten kunnen dit samenstellen, want in onze mobiele pastakar kunnen wij een scala lekker ingrediënten neerzetten. Kipfilet, tonijn, zalm, chorizo, geitenkaas, pesto, ham en groenten zijn allemaal mogelijkheden. Er zijn pasta’s die groenten een glansrol geven bijvoorbeeld een tortellini met geitenkaas of spinazie. Of wat dacht u van spaghettischotel met amandelpesto en tomaten? Samen met u stellen wij het menu op dat u graag wilt aanbieden. Van tevoren krijgt u van ons een prijsindicatie, zodat er ook geen financiële verrassingen zijn. Kwaliteit en service staan bij hoog in het vaandel. Aarzel niet om contact met ons op te nemen.Copyright 2023 Food-en-drankentrucks.be | Contact | Sitemap