Verhuur van tenten

Verhuur van tenten  Verhuur van tenten

Wij leveren maatwerk in de verhuur van tenten. Tenten die van buitenaf direct in het oog springen en binnen knus en sfeervol zijn. Het vleugje nostalgie spreekt direct tot de verbeelding en tovert een glimlach op ieders gezicht. Onze tenten doen het goed op grote en kleine feesten, want een tent leveren wij altijd op maat. Dit betekent dat u een onuitwisbare indruk kan maken op uw gasten. Het enige dat u er voor nodig hebt is een beetje ruimte. U kunt direct een offerte op maat aanvragen.

Heeft niet alleen een tent nodig, maar bijvoorbeeld ook een podium nodig of een bar met toebehoren? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Informeert u maar eens naar de mogelijkheden. Wij hebben een tent en feestbenodigdheden voor elk evenement. Via e-mail kunt u ons 24 uur per dag bereiken. U kunt natuurlijk ook even bellen.

De professionele verhuur van tenten is een vak dat vraagt om flexibiliteit en creativiteit. Elk feest is anders en vraagt om een andere opstelling. Een opstelling waarbij uw gasten zich thuis voelen en kunnen doen waar ze voor zijn gekomen, feestvieren! Feestvieren is lekker eten en drinken, voetjes van de vloer of gezellig kletsen in een warme en comfortabele partytent. Indien gewenst, kunnen wij het hele traject voor u verzorgen inclusief de catering.

Wilt u uw feest op een buitenlocatie houden? Een goed feestje begint met een comfortabel onderkomen. Dan heeft u een professionele tent nodig. Denkt u dan eens aan een tent van PVC met glazen wandpanelen. Wij kunnen deze tenten ook bouwen met transparante zijkantzeilen, boog ramen of glazen entree deuren. Alle buizen kunnen vastgezet worden met speciale moeren, zodat het een sterk geheel wordt. Uw tent valt daardoor niet bij de eerste de beste windvlaag om. Bovendien kunt u uw voordeel doen met de natuurlijke lichtinval. De mate van lichtinval bepaalt grotendeels de sfeer. Onze tenten wordt veelvuldig gebruikt voor culinaire festiviteiten, luxe feesten, maar ook veel bij de mensen thuis in de achtertuin.

Omdat wij het transport en de op- en afbouw in eigen beheer hebben, kunnen wij u altijd de scherpste prijzen en de meest efficiënte manier van leveren garanderen. Ook op zon- en feestdagen. Elk feest vraagt om een eigen benadering en hiervoor nemen graag de tijd. Persoonlijk advies en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Samen kunnen wij uw ideeën uitwerken en omzetten in realiteit. Bent u dus op zoek naar een specialist in de verhuur van tenten? Gevonden! U kunt direct boeken of een offerte op maat aanvragen.Copyright 2023 Food-en-drankentrucks.be | Contact | Sitemap