Foodtruck met Cote à l´os

Foodtruck met Cote à l´os  Foodtruck met Cote à l´os

Verras uw gasten met een foodtruck met Cote à l’os. Het is een rundvleesgerecht dat hoge ogen zal scoren op uw feest. Het is een grote, dikke lap rundvlees van maar liefst 10 bij 30 cm en 7 cm dik dat wordt gesneden uit de zesrib. Aan elke steak zit één rib vast. Cote à l’os is een vrij nieuw gerecht die wij op unieke manier presenteren. U kunt direct boeken als u al de datum van uw feestje weet.

Als u besluit een mobiele foodtruck met Cote 'a l'os te huren, dan bent u zeker origineel. Het is een bijzonder stuk vlees dat alle smaakpapillen laat dansen. Het vetrandje dat rond het stuk tussenrib met bot zit, geeft extra veel smaak. Het is een gezond rundvleesgerecht, want het zit vol met eiwitten, vitamines en mineralen. Heeft uw gasten die niet van vlees houden? Dan serveren wij vis- of groentegerechten. Onze website toont u een helder overzicht van de mogelijkheden. Surft u maar eens verder.

Cote à l’os wordt van kwaliteitsvlees gemaakt. De smaak van het vlees wordt bepaald door twee aspecten: de vlezigheid en het aroma. Vlezigheid wordt gekenmerkt door spiervezels en aroma door de vetweefsels. Dat het vlees ook volgens de regels van de kunst wordt bereid kunnen wij u garanderen. In onze mobiele foodtruck maken wij het vleesgerecht klaar terwijl u wacht. Met frietjes verse groenten of salade is dit een overheerlijk gericht.

Onze mobiele foodtruck kan op ieder feestje of fuif aanwezig zijn. Op een bijzondere locatie of gewoon bij u thuis. Een keuken die mobiel is en waar alle professionele apparatuur aanwezig om Cote à l’os te bereiden. We kunnen dit vleesgericht op meerdere manieren bereiden. Houdt u van gegrild of gebraden vlees? Beide manieren hebben voordelen. Gegrild vlees is minder vet en gebraden vlees doet de pure smaak beter tot zijn recht komen.

Onze foodtrucks zijn het hele jaar door te huur. Wilt u een fuif vieren op zon- of feestdagen? Ook dan kunt u een mobiele foodtruck met Cote à l’os huren inclusief professionele bediening. Houdt u een feest in een zaal? Geen probleem, want onze mobiele foodtruck is niet alleen geschikt voor buitenlocaties. Het is wel fijn als wij een plekje krijgen die vrij toegankelijk is, zodat uw gasten de ruimte hebben om te genieten van onze lekkere gerechten.

Wij leveren altijd maatwerk. Inmiddels hebben wij al een brede, vaste klantenkring opgebouwd. Iedere keer weer zijn van de partij op een feest of fuif met onze authentieke mobiele foodtrucks. De eisen die mensen stellen aan catering worden steeds hoger. Ons werk is een combinatie van kwaliteit, creativiteit en 100% inzet. Hebt u vragen of speciale wensen? Laat het ons weten, want niets is onmogelijk! Wij zorgen graag voor blije gasten op ieder feest. U kunt direct boeken of telefonisch contact met ons opnemen voor een prijsopgave. Wij komen ook bij ú graag aan huis of op locatie. Salut.Copyright 2023 Food-en-drankentrucks.be | Contact | Sitemap