Mobiele ceremoniekraam

Mobiele ceremoniekraam  Mobiele ceremoniekraam

Het huren van een mobiele ceremoniekraam zorgt ervoor dat u zich om de catering geen zorgen hoeft te maken. U kunt al uw aandacht richten op de belangrijke gebeurtenissen van deze dag. Bovendien geeft een nostalgische ceremoniewagen een ontspannen tintje aan een toch wel vaak plechtige gelegenheid zoals bij een huwelijksceremonie. De zenuwen gieren door uw lijf en dan is het fijn als u een aantal zaken uit handen kunt geven. Wij zorgen ervoor dat de catering geheel in stijl en naar uw wens verloopt. Is uw huwelijksdatum al bekend? U kunt direct één van onze originele ceremoniekramen boeken. Wij komen op iedere locatie!

Er valt heel wat te regelen op uw feest. Daarom wordt er vaak gekozen voor een ceremoniemeester. Een goede vriend of familielid regelt alles op deze bijzondere dag om de planning in goede banen te leiden en fungeert als aanspreekpunt. Al ver voor de trouwdag begint het werk van de ceremoniemeester. Heeft het bruidspaar deze dankbare taak aan u toegewezen? Eén van de onderdelen is de catering laten verzorgen. Hebt u weleens gedacht aan een mobiele ceremoniekraam? Het is geen gewone kraam, maar een sfeervolle en authentieke wagen op locatie die past bij iedere ceremonie.

Een mobiele ceremoniekraam biedt zoveel meer dan alleen maar eten en drinken. Sfeer is het toverwoord. Tijdens deze dag doet u er alles om het zo sfeervol en gezellig mogelijk te maken. Vanuit onze ceremoniewagen bieden wij bijvoorbeeld een super smakelijk en origineel diner. Mooie, culinaire gerechten worden op een ontspannen manier geserveerd door ervaren koks. Geen tafelschikking en strak georganiseerde menugangen, en de koks kunnen uw gasten vertellen wat ze snijden en bereiden en waar het vandaan komt. Op ieder gebied bieden wij maatwerk.

Als verhuur specialist in mobiele ceremoniekramen zijn wij al op veel bruiloften aanwezig geweest. Elk huwelijk is bijzonder en het is voor ons altijd weer een plezierige uitdaging om alles naar wens te laten verlopen voor jong én oud. Komen er veel kinderen op de bruiloft? Bespreek dan van te voren met ons wat de mogelijkheden zijn. Ook speciale kindermenu’s zijn mogelijk. En natuurlijk zorgen wij voor kinderchampagne zodat ze mee kunnen proosten. Wel zo leuk!

Het bruiloftsfeest wordt dikwijls gevierd op locatie. In een zaal of partytent, maar soms ook thuis. Het grote voordeel onze ceremoniekramen is dat wij overal kunnen komen, dus ook bij u aan huis. In een grote tuin kunt u natuurlijk makkelijk een partytent kwijt. De catering kunt u volledig aan ons uitbesteden. Wij zorgen voor eten, drankjes en gezelligheid. Zijn er gasten met dieetwensen? Geen enkel probleem. Op de bewuste dag zorgen wij er voor dat onze mobiele ceremoniekraam met professionele bediening op tijd klaar staat op de door u opgegeven locatie. Wij zorgen voor een unieke belevenis die uw gasten niet snel zullen vergeten. Samen met u stellen wij een fantastisch menu op. Vraag direct naar onze prijzen. U kunt ons bellen of e-mailen.Copyright 2024 Food-en-drankentrucks.be | Contact | Sitemap