Mobiele frietwagen

Mobiele frietwagen  Mobiele frietwagen

Wilt u binnenkort een feest vieren op locatie of een kleiner feestje bij u thuis? Een feest tot in de puntjes organiseren is een tijdrovende klus. Niet alleen moet er nagedacht worden over de locatie en aankleding, ook zaken als entertainment en catering duiken op. Hebt u er weleens gedacht om een mobiele frietwagen te huren. U bent dan bij ons aan het juiste adres. Door middel van goede ingrediënten, verse producten en de nodige kennis zorgen wij voor het perfecte feest. Snel uitserveren is daarbij gegarandeerd.

Iedereen kan leuke feestjes geven. Met een goede voorbereiding en catering slaagt elk feest en hebt u er ook zelf plezier in. Feestjes komen voor in allerlei vormen en maten, van verjaardagsfeestjes thuis tot huwelijksfeesten op locatie. U kunt uw gasten een luxe maaltijd voorschotelen, maar soms is simpel beter. Friet en snacks zullen meer gasten lekker vinden. Daarbij kunt een keuze maken uit verschillende sauzen zoals mosterd, mayonaise, ketchup of curry. Wilt u andere sauzen, laat het ons weten. Wij zorgen dat de gewenste sauzen aanwezig zijn. Het huren van een mobiele frietwagen zorgt voor een geslaagde catering.

Vanuit onze mobiele frietwagen serveren wij friet en snacks op een aantrekkelijke manier. Onze authentieke wagens zijn op zich al een plezier om naar te kijken. Dit is dus de beste manier om uw feest of fuif aan huis een extra tintje te geven. Wij bedienen kleine en grote gezelschappen op een prettige en vlotte manier. Middels een diversiteit aan mogelijkheden is er voor iedereen een frietwagen binnen handbereik. Wij stellen het menu af op uw budget. Op de wijze creëren wij voor elk gezelschap een passend menu. Dit noemen wij maatwerk.

Onze mobiele frietwagen trekt heel wat gasten op een feest. De geur en gezellige uitstraling van onze friet wagen is op zich al een feest. Onze Vlaamse frieten worden gemaakt van speciale aardappelen die zorgvuldig geschild en gepit worden. Zodra ze zijn gewassen, worden ze met de hand gesneden. Daarna worden ze in schone olie in de juiste tijd en op de juiste temperatuur voorgebakken. Dit betekent dat wij in korte tijd kunnen uitserveren in ouderwetse, nostalgische puntzakken. Pure verwennerij!

De mobiele frietwagen is misschien wel de oudste eetwagen die wij kennen, maar nog steeds erg populair. Tientallen jaren geleden hadden frietwagens een vaste plek in ons straatbeeld. Tegenwoordig zijn onze friet wagens ook mobiel en kunnen op iedere locatie sfeer en gezelligheid brengen. Hebt u interesse? U kunt direct boeken of contact met ons opnemen voor meer informatie over mogelijkheden, beschikbare data en prijzen.Copyright 2023 Food-en-drankentrucks.be | Contact | Sitemap